Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Před utkáním bychom bod brali, řekl po divoké remíze v Boleslavi trenér Slovanu Kozel

Jeho tým do jara nevstoupil dobře, když prohrál 0:2 ve Zlíně. Slovan navíc začátek utkání v Boleslavi vůbec nezvládl a brzy inkasoval. Jenže pak se zvedl a třemi brankami utkání otočil. Nakonec má stejně jen bod, protože domácí stihli vyrovnat. Trenér Luboš Kozel byl po zápase zklamaný.

„Před utkáním bychom bod brali, teď jsme zklamaní,“ řekl Luboš Kozel. Boleslav je podle něj silný tým. „Věděli jsme, že to bude těžké,“ dodal.

Slovan do zápasu vstoupil špatně. Měl problémy s agresivní hrou domácích, kteří šli brzy do vedení brankou Ewertona. „Poté jsme se zvedli, dali gól, a nakonec i otočili a měli náskok dvou branek. Potom ve fázi, kdy už se zdálo, že se to dohraje, tak jsme z protiútoku dostali na 3:2. V závěru nás domácí zmáčkli a po zbytečné ztrátě jsme inkasovali třetí branku,“ popsal trenér.

Hodnocení trenéra Kozla

Velkou zásluhu na vyrovnání Boleslavi má Brazilec Ewerton, který dal dvě branky a trefil břevno. Jeho druhý gól padl v nastavení. „Hráče jsme na něj upozorňovali. Tohle by se nemělo stávat, navíc v nastavení,“ vadilo Kozlovi.

Také na liberecké straně byl dvougólový střelec, když se prosadil Jan Matoušek. Po utkání byl ale smutný. „Zápas musíme dohrát na jejich půlce, klidně v rohu. Zbývaly dvě minuty do konce. Chtěli jsme to hrát fotbalově a pak z toho pramení takové chyby. Kdybychom to nakopli dopředu a dohráli před jejich bránou, tak by z toho bylo třeba vítězství,“ řekl po utkání.

Hodnocení Jana Matouška

Dvě vstřelené branky bere jako odrazový můstek k lepším individuálním výkonům. „Pro mě je to obrovský krok, beru to jako odrazový můstek. Je pravda, že gól jsem už nedal dlouho, naposled za Liberec proti Teplicím. Doufám, že jsem jaro začal dobře, a že na to navážu a Liberci co nejvíce pomůžu,“ dodal.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, boleslav, kozel, FK Mladá Boleslav, trenér, FC Slovan Liberec, Luboš Kozel, FC Fastav Zlín, Bílí Tygři Liberec, Jan Matoušek, FK Teplice, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před utkáním bychom bod brali, řekl po divoké remíze v Boleslavi trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.