Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Slovan nestačil na Teplice, U Nisy jim podlehl 0:1

V promrzlém dubnovém odpoledni přivítal Slovan Teplice a bez několika hráčů především v obraně zvítězit nedokázal. Jedinou branku vstřelil v druhé půli Sejk, i když domácí se hodně zlobili kvůli hraní rukou teplického Žáka. VAR ale pochybení nenašel, a protože Rabušicův gól kvůli ofsajdu neplatil, vezou Teplice z Liberce důležitou výhru.

Úvod byl z obou stran opatrnější. Promrzlí diváci viděli místo šancí spíš žluté karty, které postupně dostali domácí Tiehi a hostující Mareček a Hyčka. První vzrušení tak přišlo až ve 25. minutě, kdy Knobloch chyboval při rozehrávce a míč se po zakončení Sejka snášel do brány, jenže domácí obránci ho stihli odehrát.

Tato situace jako by domácí probrala. Začali být aktivnější a dostávali se do dobrých možností. Ve 33. minutě našel Ghali Frýdka volného na penaltě, jeho ránu z první tečoval obránce a míč skončil nad břevnem.

Domácí byli lepší, další ránu předvedl Rondič, který nejprve přešel přes Vondráška a střílel, jenže Grigar byl pozorný. Liberečtí pokračovali v aktivitě, žádná z šancí už s ale neujala.

Druhý poločas začali lépe hosté, jenže dobrou možnost měl Slovan. Ghali v 54. minutě uvolnil Tuptu a toho vychytal Grigar. V 67. minutě padl gól a do vedení šli hosté. Balón se odrazil k Žákovi, který si zpracoval rukou, vypálil a Sejk míč dorazil do sítě. Situaci pak ještě kontroloval VAR, přestupek ale neodhalil a gól platil.

Slovan mohl vyrovnat v 74. minutě, kdy utekl Faško, jeho rána ale těsně minula levou tyč a do stejných míst mířil i Alijagič. V 87. minutě Rabušic hlavou dokázal vyrovnat, kvůli osfajdu ale branka neplatila.

Slovan Liberec - Teplice 0:1 (0:0)

Branky: 67. Sejk. Žluté karty: 7. Tiéhi - 9. Mareček, 15. Hyčka, 39. Vondrášek, 69. Sejk. Rozhodčí: Proske - Kubr, Dresler; VAR: Štěrba, AVAR: Kotík

FC Slovan Liberec: Knobloch - Koscelník, Gebre Selassie, Tiéhi, Mikula, Mészáros - Frýdek (71. Alijagić), Havelka (71. Faško) - Ghali (62. Júsuf), Rondić (81. Višinský), Tupta (81. Rabušic)

FK Teplice: Grigar – Vondrášek (57. Knapík), Tijani, Kučera – Hyčka, Jukl (84. Vobecký), Mareček, Boljevič (71. Prošek) – Žitný (71. Kodad) – Žák, Sejk (84. Ledecký)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, teplice, FK Teplice, FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, Bílí Tygři Liberec, Theodor Gebre Selassie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan nestačil na Teplice, U Nisy jim podlehl 0:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.