Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Bez Knoblocha a Havelky, s posilou ze Sparty. Slovan zahájil přípravu

Liberečtí fotbalisté už mají za sebou fyzické testy a také první trénink v areálu U Nisy. S týmem už není brankář Knobloch, kterému skončila smlouva a také Filip Havelka, kterému skončilo hostování ze Sparty.

Naopak pokračovat bude další host ze Sparty Dominik Plechatý. „Další hráči, jejichž hostování trvá do konce června, se zatím budou připravovat s naším týmem a jejich budoucnost se ještě řeší,“ dodal mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

S ligovým kádrem trénuje ukrajinský záložník Ivan Varfolomejev i navrátilci z hostování Dominik Gembický, Lukáš Hasalík a Ondřej Lehoczki. „Šanci dostanou i naši mladíci, kteří už dříve trénovali s áčkem, konkrétně Maxmilián Jiří Kytka a Tomáš Polyák,“ dodal mluvčí.

Slovan také oznámil další posilu, tou je mladý sparťanský útočník Matyáš Kozák. Ten bude v Liberci na hostování. V loňské sezoně nastřílel za béčko Sparty ve druhé lize dvanáct gólů.

Slovan teď čekají čtyři týdny přípravy v domácích podmínkách, tu si zpestří celkem šesti přípravnými zápasy. V Liberci se představí 9. července, kdy U Nisy přivítá polskou Legnici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, příprava, kozák, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, Filip Havelka, Lužická Nisa, Dominik Plechatý, Ivan Varfolomejev, Dominik Gembický, Lukáš Hasalík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez Knoblocha a Havelky, s posilou ze Sparty. Slovan zahájil přípravu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.