Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan má náhradu. Novým ředitelem bude Pavel Marek

Žádná revoluce se nekoná. Po dlouholetém řediteli Slovanu Liboru Kleiblovi, který na vlastní žádost končí, jeho místo přebere Pavel Marek. Také on je v klubu dlouhá léta jako člen představenstva.

„Novým ředitelem bude jednašedesátiletý Pavel Marek, který působí v představenstvu FC SLOVAN LIBEREC a.s. od roku 2005 a je tak s klubem spjatý již sedmnáct let,“ oznámil klub na svém webu.

Ten nahradí ve funkci Libora Kleibla, který byl ředitelem od roku 2002. „Rozhodl jsem se z osobních důvodů, budu se stěhovat do rodných Ivančic. Narodil jsem se ve stejném roce, jako byl založen náš klub, a tak jsem už také dosáhl důchodového věku,“ vysvětlil čtyřiašedesátiletý Libor Kleibl.

Kleibl do Slovanu přišel v roce 2002 z Preciosy, jejíž majitel Ludvík Karl Slovan koupil o šest let dříve. Do klubu nastoupil těsně po získání prvního titulu a během dalších let jako ředitel přidal další dva a také pohárovou trofej.

K předání kompetencí dojde v průběhu příštích dvou měsíců. „Dohodli jsme se na mém konci ve funkci ředitele v září tohoto roku. Do té doby bude dost času, abych veškerou agendu předal svému nástupci,“ dodal Kleibl.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, kleibl, ředitel, marek, FC Slovan Liberec, Pavel Marek, Ludvík Karl, Preciosa, Ivančice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan má náhradu. Novým ředitelem bude Pavel Marek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.