Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan na soustředění posílil ze Slavie Talovjerov, mluví se ještě o jednom hráči

Kádr Slovanu se na soustředění v Rakousku rozšířil o ukrajinského defenzivního hráče Maksyma Talovjerova. Ten přichází na roční hostování z pražské Slavie. Z ní by měl přijít ještě jeden hráč, mluví se hlavně o Micku van Burenovi.

Oba kluby momentálně finalizují podmínky hostování dvaadvacetiletého hráče na severu Čech. Talovjerov by v Liberci měl hrát v záloze na pozici číslo šest, kde Liberečtí nikoho neměli, protože Christ Tiéhi odešel právě do Slavie. „Hráče na tuto pozici budeme potřebovat,“ říkal po víkendovém utkání s Legnicou trenér Kozel. A jeho přání se mu vyplnilo, když přijde Talovjerov. Ten umí hrát i na stoperu, na této pozici nastupoval v Českých Budějovicích.

Na jihu Čech odehrál 47 utkání, svými výkony si řekl o místo ve Slavii. Za ní odehrál v lize 11 zápasů, pět utkání odehrál v evropských pohárech.

Slovan hledá posilu také do útoku, podle deníku Sport by ze Slavie měl do Liberce přijít ještě jeden hráč. Podle neoficiálních informací by to mohl být Mick Van Buren.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, talovjerov, slavia, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Mick van Buren, Rakousko, Česko, Christ Tiéhi, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan na soustředění posílil ze Slavie Talovjerov, mluví se ještě o jednom hráči  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.