Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Duel neporažených v krajském přeboru pro Hrádek. Ve Frýdlantu vyhrál jasně 6:2

Souboj dvou dosud neporažených mužstev krajského přeboru vyzněl jednoznačně pro Hrádecký Slovan. Domácím chybělo hned sedm hráčů a na hřišti to bylo znát. Hrádek domácím nastřílel šest branek a jako poslední neporažený vede tabulku o bod před Pěnčínem.

Frýdlantu chyběli zranění Kobr, Kesner, Štrbáka, Bartoš, Novák a z osobních či pracovních důvodů Doležal a Kašík a horko těžko tak lepí sestavu. Navíc se jim ve 25. minutě opět zranil Šindelář, a tak musel do hry Michal Stýbal a na lavičce tak zbyli již jen dva brankáři.

Přesto se domácí drželi a byli lídrovi tabulky z Hrádku vyrovnaným soupeřem. I když gólově vždy dotahovali, tak herně nebyli horší a jen neproměňování šancí je připravilo o lepší výsledek. Zlomový okamžik nastal v 63. minutě, kdy se nechal hloupě vyloučit domácí Coufal za stavu 2:3 a v době vrcholícího tlaku Frýdlantských. Hrádečtí brzy poté zvýšili na 4:2 a bylo prakticky po fotbale.

Domácí i v deseti soupeře mačkali, ale hosté mistrně využívali brejkových situací. Upravit skóre mohl ještě domácí Mazánek, ale ten podtrhl střelecký zmar frýdlantských neproměněnou penaltou.

Slovan Frýdlant - Slovan Hrádek 2:6 (1:2)

Branky: 26. Kozák Jaroslav, 56. Adamec Jakub - 19. Chmátal David, 34. Čermák Lukáš, 50. Chmátal David, 66. Kavan Matouš, 87. Dlask Tomáš, 90. Holeček Ondřej

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Slovan Frýdlant

Štítky fotbal, Frýdlant, hrádek, slovan, krajský přebor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Duel neporažených v krajském přeboru pro Hrádek. Ve Frýdlantu vyhrál jasně 6:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.