Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Příprava v Liberci, pak turnaj na Maltě. Na jaře už Slovanu nepomůže Talovjerov a Matoušek

Liberečtí fotbalisté ve středu zakončili kalendářní rok výhrou nad Žižkovem a nyní si užívají volna s individuálním tréninkovým plánem. Do přípravy se sejdou znovu na začátku ledna, poté je čeká i soustředění na Maltě. Dá se očekávat i pohyb v kádru, už nyní je jasné, že pokračovat nebudou dva hosté ze Slavie Maksym Talovjerov a Jan Matoušek.

„Hráči nyní budou regenerovat a trávit čas se svými blízkými během vánočních svátků. Při tom je ale samozřejmě čeká i individuální tréninkový plán,“ nastínil nejbližší plán hráčů mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Tým pak zahájí přípravu 2. ledna, další dny stráví v Liberci. Od 10. do 20. ledna pak vyrazí na soustředění na Maltu, kde tým čekají tři utkání v rámci Tipsport Malta cupu. „Jednotliví soupeři ještě budou upřesněni,“ dodal mluvčí.

Už nyní je jasné, že minimálně dva hráče z podzimního kádru už fanoušci na jaře v dresu Slovanu neuvidí. Do pražské Slavie se vrací Maksym Talovjerov a také Jan Matoušek. „U dalších hostujících hráčů se jejich budoucnost ještě řeší,“ řekl Čarnogurský.

Odchod Talovjerova byl jasný už v závěru podzimu, konec hostování Matouška ale přinesly až poslední dny. Hráč, který v libereckém dresu za dva a půl roku odehrál 55 ligových utkání a vstřelil tři branky, jaro stráví v Bohemians, když se stal součástí transferu Hronka.

Jarní část sezony pak Slovan zahájí doma U Nisy už 29. ledna, kdy v rámci 17. ligového kola přivítá Pardubice. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, příprava, matoušek, talovjerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příprava v Liberci, pak turnaj na Maltě. Na jaře už Slovanu nepomůže Talovjerov a Matoušek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.