Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan zahájil přípravu bez Mary, testuje brankáře z Hlučína

Libereckým fotbalistům skončilo volno a začala příprava na jarní část ligové soutěže. Zatím počítají spíše ztráty, tým opustilo hned několik hráčů v čele s nejlepším střelcem Mickem van Burenem. Posily zatím nejsou, Slovan testuje jen brankáře Jakuba Lapeše z Hlučína.

Už dříve odešel Mick van Buren, Jan Matoušek a Maksym Talovjerov, kteří se vrátili do Slavie. Hostování z pražského týmu už nepokračuje ani u brankáře Jana Stejskala. Brankařský post tak nyní na zkoušku posílil třiadvacetiletý Jakub Lapeš z Hlučína. „V Liberci bude zatím na týdenním testu,“ doplnil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Klub také opustil Kamso Mara, kterému vypršela smlouva. Na jeho post se ale za Slavie vrátil Christ Tiéhi, v klubu také navíc zůstává Matěj Valenta.

O posilách se jedná, což potvrdil trenér Luboš Kozel serveru novinky.cz. „Ještě je brzy něco potvrzovat,“ uvedl.

Tým tak zatím doplnili mladíci z klubové akademie Milan Lexa a Jakub Winkler, které fanoušci viděli už v několika utkáních zimní Tipsport ligy. Z hostování ve Vlašimi se vrátil Ondřej Lehoczki.

Slovan absolvoval první trénink U Nisy, vzhledem k počasí netradičně na přírodní trávě. V Liberci bude trénovat až do konce týdne. V pondělí pak odletí na Maltu na zimní soustředění, kde absolvuje tři zápasy.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, příprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zahájil přípravu bez Mary, testuje brankáře z Hlučína  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.