Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan odlétá na Maltu s brankářem Bačkovským, ale bez Tiéhiho. Zamířil na testy do Anglie

Fotbalisté Slovanu se v pondělí vydali na Maltu na herní soustředění, kde je čekají tři přípravná utkání. S týmem už neodcestoval středopolař Tiéhi, který se vrátil ze Slavie, nyní ale odcestoval na zdravotní testy do druholigového anglického Wiganu. Klub naopak posílil brankář Bačkovský, který naposledy chytal za Bohemians.

Třiadvacetiletý brankář by měl bojovat s Olivierem Vliegenem o post brankářské jedničky. Do Liberce přichází na půlroční hostování s opcí na přestup. „Už před Vánocemi mi zavolal trenér Luboš Kozel, jestli bych nechtěl jít do Liberce. Jsem moc rád, že to dopadlo. Chci se tady poprat o místo jedničky,“ řekl klubovému webu Hugo Jan Bačkovský.

Ve výpravě naopak chybí francouzský záložník Christ Tiehi. „Jedná se o jeho přestupu do anglického klubu Wigan Athletic FC, kam již odletěl na zdravotní testy,“ doplnil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Na Maltu zatím neodletěla dvojice Filip Prebsl a Lukáš Červ. Oba mají podle vyjádření klubu drobné zdravotní potíže a k týmu by se měli připojit v průběhu soustředění. Naopak s týmem už udlétají Doumbia a Ghali, kteří kvůli zranění vynechali velkou část podzimu.

Slovan se na Maltě utká s rakouským WSG Tirol a slovenským Trenčínem. V rámci bojů o umístění, může narazit na Zlín, slovenskou Trnavu nebo druholigový německý Sandhausen.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, malta, soustředění, bačkovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan odlétá na Maltu s brankářem Bačkovským, ale bez Tiéhiho. Zamířil na testy do Anglie  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.