Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan doma opět ztratil. S Olomoucí uhrál remízu 2:2

Skvělý začátek, poté otočka Olomouce, a nakonec vyrovnání Liberce. Tak by se dal ve stručnosti shrnout atraktivní duel mezi Slovanem a Sigmou. Oba týmy nakonec berou bod, domácí U Nisy nevyhráli ani třetí domácí utkání na jaře.

Domácí začali skvěle. Už v druhé minutě zahrávali roh, míč se odrazil na vápno k Tuptovi a ten ho z voleje poslal do sítě – 1:0. Poté ještě zahrozil Valenta, ale poté byli nebezpečnější hosté. Dobré šance měl třeba Chytil nebo Beneš. Ve 14. minutě to mohlo být o dva góly. Centr Preislera se snesl na břevno, do ohně ho vrátil Gali a Olatunji z otočky už překonal brankáře, míč ale vykopl jeden z obránců.

V 19. minutě dostala Olomouc po chybě v rozehrávce domácích šanci kopat penaltu. Míč si vzal Chytil a Vliegena poslal na druhou stranu – 1:1.

Šancí poté ubylo. Nejvíce vzruchu až v nastavení přinesl zákrok Vraštila na Ghaliho, za který nejprve rozhodčí Křepský tasil červenou kartu, po zásahu VAR ji ale opravil na žlutou.

Ve druhé půli šla Sigma do vedení. Sláma poslal dobrý centr do vápna, kde si míč našel Navrátil a propálil Vliegena – 1:2.

Liberec se nevzdal, v 68. minutě měl dobrou možnost Valenta, o deset minut později ale bylo srovnáno. Doumbia za vápnem přistrčil Červovi a ten prudkou ranou překonal Trefila – 2:2.

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:2 (1:1)

Branky: 2. Tupta, 79. Červ - 20. Chytil (pen.), 55. Navrátil. Žluté karty: 19. Vliegen - 45. Breite, 45+4 Vraštil, 73. Zlatohlávek. Rozhodčí: M. Křepský - Z. Dobrovolný, M. Vyhnanovský; VAR: D. Starý, AVAR: D. Vodrážka. Diváci: 1458

FC Slovan Liberec: Vliegen - Prebsl, Plechatý (C), Pourzitidis - Ghali (46. Rondić), Červ (90+1. Polyák), Frýdek (60. Doumbia), Valenta (90+1. Varfolomejev), Preisler - Olatunji (60. Kozák), Tupta

SK Sigma Olomouc: Trefil - Zifčák (46. Poulolo), Vraštil, Beneš (C), Sláma (83. Zmrzlý) - Navrátil, Breite, Růsek (36. Matoušek), Zorvan, Ventúra (71. Greššák) - Chytil (71. Zlatohlávek)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan doma opět ztratil. S Olomoucí uhrál remízu 2:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.