Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Slovan porazil Brno 3:1 a pět zápasů neprohrál. Dvěma góly se předvedl Frýdek

Liberečtí fotbalisté prožívají lepší ligové období. Neprohráli už popáté v řadě, U Nisy porazili Zbrojovku Brno 3:1. Dva góly vstřelil Frýdek, jeden Tupta, v závěru se pak trefil i Rondić, ale do vlastní brány.

Domácí rozhodli o výhře vlastně už v první půli, ve které během deseti minut vstřelil tři branky. Ve 23. minutě se prosadil Frýdek, po půlhodině využil přihrávku Olatunjiho Tupta a ve 33. minutě se druhou brankou prosadil znovu Frýdek.

Zbrojovka pak měla dvě dobré šanci na konci první a na začátku druhé půle, poté ale byli nebezpečnější opět domácí, když gólovky nevyužili Olatunji, který měl hned dvě nebo Frýdek.

V 56. minutě se do šance řítil Tupta, toho ale znovu vychytal Berkovec. Zbrojovka měla obrovský závar po hodině hry, kdy domácí zblokovali hned několik ran, jednou zasáhl i Vliegen, branka ale nepadla.

V závěru přišel Vliegen o čisté konto, když se Rondić trefil do vlastní brány a Brno tak snížilo na 1:3. Víc už se ale nestalo a Liberec tak bere tři body.

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 3:1 (3:0)

Branky: 23. a 33. Frýdek, 29. Tupta - 89. vl. Rondić. Žluté karty: 88. Ghali - 45. Hlavica. Rozhodčí: J. Petřík - D. Vodrážka, L. Slavíček; VAR: L. Szikszay, AVAR: T. Mokrusch. Diváci: 1658

FC Slovan Liberec: Vliegen - Ndefe, Plechatý (C), Pourzitidis - Fukala (84. Polyák), Červ, Frýdek (73. Kozák), Doumbia (46. Valenta), Ghali - Olatunji (84. Varfolomejev), Tupta (65. Rondić)

FC Zbrojovka Brno: Berkovec - Hlavica (46. Blecha), Tijani, Štěrba (73. Nečas), Hrabina - Alli (64. Fousek), Texl, Ševčík, Granečný - Falta, Řezníček (C)(46. Hladík)

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, brno, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan porazil Brno 3:1 a pět zápasů neprohrál. Dvěma góly se předvedl Frýdek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.