Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Je to jen poločas, musíme se ale zlepšit, řekl po úvodním utkání nadstavby trenér Slovanu Kozel

Slovan měl skvělý vstup do nadstavbové části ligy, v Budějovicích vedl po deseti minutách 2:0. Jenže pak přestal hrát a domácí zápas otočili. Trenér Liberce Kozel ale nic nebalí, zápas je podle něj v poločase a ten druhý se hraje už v sobotu v Liberci.

Jak hodnotíte úvodní utkání s Budějovicemi?
V poli a ve hře byli domácí lepší, nicméně my jsme se dostali hezkými akcemi do vedení 2:0, ale nechali jsme se ukolébat a pak jsme snadno ztráceli míče a následně dostali i góly. Domácí do poločasu vyrovnali, v úvodu druhé půle jsme neuhlídali standardku a domácí už si věřili. My jsme si to jen komplikovali ztrátami, červenou kartou, ovšem i přes to všechno jsme si vytvořili ložené šance. Je to pořád jen poločas a do příštího utkání se musíme zlepšit a zkusíme to urvat na naši stranu.

Bylo znát, že se hrál uvolněný fotbal pro diváky?
Byl to ofenzivní fotbal a oba týmy hrály lépe dopředu než dozadu. Ale Boleslav s Hradcem hrála 0:0, takže tam to asi tak nebylo (úsměv). Je pravda, že domácí chtějí hrát kombinační fotbal, na jaře se hodně zlepšili. My chtěli také hrát hodně dopředu.

Do Liberce jedete s jednobrankovou ztrátou, dá se to smazat?
Každý zápas je jiný, my se musíme zlepšit, nebyli jsme silní na míči a domácím jsme dávali šanci víc hrát a dostávat nás pod tlak. A domácí toho umí využít. My musíme být silnější na míči.

Martin Frýdek o zápase s Budějovicemi

„Na začátku utkání si myslím, že jsme byli trochu pasivní, ale rychlé dva góly nám pomohly. Vlilo nám to krev do žil a myslím si, že to od nás nebylo tak špatné. Budějovice hrály dobře, nevěděli jsme, jak je bránit a dá se říct, že nás ke konci zápasu přehrávaly. Dnes vyhrály zaslouženě."

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, budějovice, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je to jen poločas, musíme se ale zlepšit, řekl po úvodním utkání nadstavby trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.