Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ženy Slovanu U Nisy přivítají mistrovskou Slavii. Pro postup do kvalifikace Ligy mistryň potřebují výhru

Liberecké fotbalistky mají před sebou poslední kolo nadstavby. A stále hrají o postup do kvalifikace Ligy mistryň. Ten už ale nemají ve svých rukou, potřebují totiž porazit Slavii a zároveň musí ztratit body Slovácko, které hraje na Spartě. Zápas Slovanu proti Slavii se hraje v sobotu od 13 hodin na hlavním stadionu U Nisy.

Slovan má nejtěžšího možného soupeře – pražskou Slavii, která s předstihem oslavila titul. Navíc za celou sezonu nastřílely dohromady 89 branek a pouze 11 jich inkasovaly. Pyšnit se mohou tedy nejlepší ofenzivou i defenzivou v lize. Liberec už ale Slavii doma jednou porazil.

Liberecké fotbalistky tak stále bojují o třetí místo zaručující potup do předkola Ligy mistryň. V posledním kole si ho mohly zajistit na Slovácku, kde ale nakonec smolně prohrály, a navíc nedaly penaltu. „Měli jsme dvě až tři jasné šance, plus pokutový kop, který jsme neproměnili. Hráčky Slovácka odcházely fyzicky, my jsme ještě cítili šanci, ale neprosadili jsme se,“ litoval trenér Liberce Petr Myslivec.

Slovan tak v posledním utkání musí porazit Slavii a doufat, že Slovácko na Spartě ztratí. Hraje se od 13 hodin a otevřená bude hlavní a východní tribuna. Vstupné bude dobrovolné.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, ženy, slavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy Slovanu U Nisy přivítají mistrovskou Slavii. Pro postup do kvalifikace Ligy mistryň potřebují výhru  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.