Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Trenér Horejš končí v Jablonci po jediné sezoně. Odvolalo ho vedení klubu

Jedinou sezonu vydržel na lavičce Jablonce trenér David Horejš. Kvůli neuspokojivým výsledkům ho odvolalo vedení klubu. Nového trenéra Jablonec nyní hledá.

„Trenér David Horejš spolu se svým realizačním týmem již nebude pokračovat v FK Jablonec. Vedení klubu rozhodlo o odvolání hlavního trenéra Davida Horejše a jeho realizačního týmu. Důvodem jsou neuspokojivé výkony a výsledky v sezóně 2022/2023,“ uvedl klub v krátkém prohlášení.

Jméno nového trenéra a realizačního týmu chce klub představit v nejbližších dnech. „Trenérům děkujeme za působení v Jablonci a přejeme hodně štěstí v dalším angažmá.“

Horejš před minulou sezonou nahradil Petra Radu, s Jabloncem nakonec hrál skupinu o udržení, zachránil se celkem v pohodě, v posledním kole ale doma podlehl Teplicím, a to byla zřejmě poslední kapka, přitom po podzimní části byl tým až čtrnáctý a majitel klubu Pelta trenéra podpořil.

Jablonec pak měl na jaře sérii výher, konec ligy ho ale opět zastihl v útlumu. Horejš dovedl Jablonec v 35 ligových duelech k šesti vítězstvím, 16 remízám a 13 porážkám. Sezona se nepovedla ani podle Tomáše Hübschmana. „Týmově to bylo špatně, tabulkově a výsledkově to bylo taky špatně,“ okomentoval.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FK Jablonec

Štítky fotbal, jablonec, horejš, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenér Horejš končí v Jablonci po jediné sezoně. Odvolalo ho vedení klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.