Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Z jihu na sever. Budějovický Penner by měl přestoupit do Liberce

Nicolas Penner, který se v závěru sezony prosadil do základní sestavy Dynama, by měl přestoupit do Liberce. Odchod záložníka potvrdil o víkendu Drbně trenér Tomáš Zápotočný. Server iDnes.cz dnes uvedl, že by měl Penner hrát na severu Čech.

Penner začínal s fotbalem v Českých Budějovicích. Odtud se přesunul do Sparty a v roce 2017 si ho vyhlédl Juventus. Zranění Pennera přibrzdily, ale poté se vrátil do Dynama, kde začal sbírat herní praxi. Celkem odehrál 29 soutěžních utkání, nepřipsal si gól ani asistenci. Teď vyhlíží nové působiště.

„Odchází nám Nicolas Penner. V tuhle chvíli nemohu prozradit, kam má namířeno,“ řekl v sobotu Budějcké Drbně trenér Tomáš Zápotočný po přátelském utkání s Táborskem. V nominaci Penner chyběl.

Dnes uvedl server iDnes.cz, že Penner odchází do Liberce. Podle něj je do přestupu zapojená také přažská Slavia. „Finančně přispěla a získala díky tomu práva z budoucího prodeje hráče,“ citoval server svůj zdroj. „To je jediný odchod, který aktuálně řešíme,“ řekl redakci Zápotočný.

Slovan ještě hráčův příchod oficiálně nepotvrdil, ještě tak není definitivně hotovo. Aktuálně se Liberečtí připravují v domácích podmínkách, tento týden odehrají dva přípravné zápasy. S týmem stále není Victor Olatunji, který je kvůli problémům s vízi doma v Nigérii, navíc se i nadále spekuluje o jeho přestupu do Sparty. Mluví se také o příchodu Štěpána Berana ze Slavie, který byl na jaře oporou b-týmu Pražanů, u něj ale také ještě není nic jisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, české budějovice, přestupy, nicolas penner, liberec, fortuna liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z jihu na sever. Budějovický Penner by měl přestoupit do Liberce  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.