Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jen hlupák opakuje stejné chyby, zlobil se trenér Kozel po Bohemians. Slovan ztratil druhý zápas v závěru

Liberečtí fotbalisté byli blízko bodu proti Bohemians, když navíc v zápase měli několik dobrých šancí a neproměnili penaltu. Jenže v nastavení je zmrazil jejich bývalý spoluhráč Kozák. Slovan tak ztratil druhý zápas v řadě v nastavení, opět dostal gól po standardní situaci. Trenér Kozel byl po utkání naštvaný.

Jaký byl zápas s Bohemians?
Jde o zbytečnou porážku. Věděli jsme, že to bude těžké, Bohemka má zkušené a soubojové mužstvo, co ž se potvrdilo. První poločas byl vyloženě boj, bylo tam hodně zranění, ošetřování, faulů a soubojů. Měli jsme dobrý vstup do druhé půle, kdy jsme byli lepším mužstvem. Měli jsme dvě ložené šance Kulenovićem a Ghalim a pak penaltu, která byla zlomovým okamžikem zápasu. Kdybychom ji proměnili, ráz by se mohl změnit. Potom bylo hodně standardek a Bohemka z toho nebezpečná je. Mrzí mě, že v poslední minutě neubráníme standardku. Hráči mají určité úkoly a nedodrží to. Je to od nás hloupé a zbytečně jsme prohráli.

Co se tedy stalo u gólu?
Nechci to házet na jednotlivé hráče. Je to přetažený centr, řekl bych, že to takhle ani nechtěli zahrát. Přesto je to necháme vrátit a ještě zaspíme dorážku. Jsou tam dvě individuální chyby. Jsem schopný pocohopit, když někdo v přemíře snahy fauluje, ale že hráč hlavičkuje sám a nepodstoupí ani souboj, tohle mě mrzí.

Máte čtyři body, ale asi budete souhlasit s tím, že jich mohlo být devět?
Kdyby se hrálo 89 minut, tak máme o tři body víc. Jen hloupé mužstvo si nechá dát jeden zápas gól v devadesáté minutě a druhý zápas to samé. Ještě vlastně obě branky padly ze standardky. Jen hlupák opakuje stejné chyby.

Exliberecký Kozák o vítězném gólu: „Vysnil jsem si to, že bych tady mohl dát gól. Jsem rád, že se to ke mně odrazilo, snažil jsem se jen trefit bránu. Hodně se to ve mně pralo. Jednak velká radost, ale prožil jsem tady pěkné časy, tak si oslavy nechám až na večer."

V prvním poločase se zranil Plechatý, jak velká komplikace to byla?
Jedná se o zranění kolena, nejspíš postranní vaz. Budeme doufat, že to není nic ví. Zřejmě to ale bude na delší dobu.

Co penalta Tupty. Budete mu něco vyčítat?
Penaltu nedali i lepší hráči. Kopat chtěl, ale nepovedlo se to. Nemůže dát delší dobu, útočníci potřebují branku vstřelit, pak se jim hraje lépe a lehčeji. I to se na něm může projevovat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, bohemians, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jen hlupák opakuje stejné chyby, zlobil se trenér Kozel po Bohemians. Slovan ztratil druhý zápas v závěru  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.