Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Gól Zlína v nastavení neplatil, Liberec má bod za remízu 1:1

Liberečtí fotbalisté po domácí prohře s Bohemians zamířili na Moravu, konkrétně do Zlína, kde od roku 2018 nevyhráli. A jejich série pokračuje, i když po brance Frýdka vedli 1:0. Domácí ale dokázali vyrovnat. Jejich gól v nastavení poté kvůli jasnému ofsajdu neplatil.

Liberci patřil úvod utkání. Domácí přehrával, dobrou šanci měl Ghali a v 15. minutě už se radoval Frýdek. Ten dostal po přihrávce Doumbii hodně prostoru a využil ho ke střele, která zapadla za Dostála – 0:1.

Jenže hosté poté přestali hrát a nechali domácí Zlín vrátit se do utkání. Gólovku Slončíka ještě Vliegen vychytal a po ráně Čelůstky se chvělo břevno. Zlín ale nakonec vyrovnal, když po rohu hlavou překonal Vliegena Janetzký.

Až poté se znovu probudili hosté, hlavička Tupty ale šla mimo a Chaluš trefil také hlavou tyč.

Druhý poločas přinesl několik zajímavých možností na obou stranách, další branka ale nepadla. V nastavení přitom domácí dostali míč do sítě, nakonec se ale mával ofsajd. Slovan tak z Moravy veze bod.

FK Zlín - Slovan Liberec 1:1 (1:1)

Branky: 35. Janetzký - 15. Frýdek. Žluté karty: 45+2. Tkáč, 90+2. Kovinić - 30. Pourzitidis, 87. Rabušic. Rozhodčí: K. Rouček - L. Matoušek, M. Leška; VAR: M. Zelinka, AVAR: M. Podaný

FC Zlín: Dostál - Kolář (64. Kovinić), Simerský, Didiba - Cedidla, Slončík (61. Vukadinović), Tkáč (75. Bužek), Janetzký, Čelůstka - Fantiš, Dramé

FC Slovan Liberec: Vliegen - Prebsl (84. Preisler), Chaluš, Pourzitidis - Mikula (76. Fukala), Červ (59. Varfolomejev), Doumbia, Frýdek, Ghali (84. Horský) - Kulenović, Tupta (59. Rabušic)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, zlin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gól Zlína v nastavení neplatil, Liberec má bod za remízu 1:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.