Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Kozel uhrál se Slovanem ve Zlíně první bod. S pokorou ho musíme brát, řekl

Ve Zlíně se Liberci dlouhodobě nedaří, naposledy tu vyhrál v roce 2018 a i současný trenér Kozel tu se Slovanem zatím dvakrát prohrál. To se změnilo až nyní, kdy zápas skončil remízou 1:1.

„Začátek byl z naší strany dobrý, aktivní,“ řekl trenér Luboš Kozel po utkání. Slovan držel míč a domácí přehrával, v 15. minutě pak šel brankou Frýdka do vedení. „Bohužel po vstřelené brance jsme z té hry ustoupili a několika ztrátami a špatnou výstavbou hry, kdy jsme to řešili dlouhými nákopy, tak se soupeř dostal do hry a do tlaku,“ dodal trenér.

O gól si tým podle Kozla koledoval a také ho opět ze standardky dostal. „Na konci první půle jsme se zlepšili, byli jsme ve hře a hra se i ve druhé půli vyrovnala. V závěru to bylo otevřené na obě strany. Bod je asi zasloužený,“ popsal Kozel.

Liberec tak opět ztratil, i když utkání rozehrál dobře. Kozel ale také připomněl, že Liberec ve Zlíně moc body nezískává. „Se Slovanem jsem tu potřetí, a ještě jsem tu bod neuhrál. Tenhle je první a s pokorou ho musíme brát,“ uvedl.

Liberecký trenér litoval, že musel nuceně střídat. „Měli jsme dvě nucená střídání, která pak limituj věci, které máme naplánované. Výborně hráli Doumbia a Frýdek, ale potřebovali bychom takových výkonů víc,“ uzavřel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, zlín, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kozel uhrál se Slovanem ve Zlíně první bod. S pokorou ho musíme brát, řekl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.