Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Slovan přivítá Pardubice. Jejich trenér Kováč jede do Liberce vyhrát

Liberečtí fotbalisté se po remízovém zápase ve Zlíně opět představí doma. A budou chtít navázat na vítězství z prvního kola proti Baníku, od té doby totiž třikrát nevyhráli. V cestě ale stojí Pardubice s trenérem Kováčem, který se nechal slyšet, že by si z Liberce rád odvezl tři body. O náboj utkání je tak postaráno, hraje se v sobotu od 15 hodin a vstupenky jsou stále v prodeji.

Slovan vstoupil do sezony skvěle, když porazil Baník, v Boleslavi pak vedl 2:0, ale o vítězství přišel a poté doma prohrál s Bohemians. V posledním kole pak remizoval v neoblíbeném Zlíně. Fanoušci tak zatím moc spokojení nejsou, a tak by rádi viděli opět vítězství už v sobotu proti Pardubicím.

Ty vede Radoslav Kováč, který ještě jako hráč válel i v Liberci. Slovan chválí. „Přípravu na Liberec máme důkladnou, soupeř má velmi dobrý tým a trenéra, který chce hrát, velmi dobře vidí meziprostory. Určitě nás nečeká nic lehkého proti soupeři, který má svou jasnou tvář,“ uvedl pro klubový web Pardubic.

Přesto ale chce pod Ještědem vyhrát. „Chceme vyhrát každý zápas, ale bude to těžké. Rádi bychom v Liberci něco urvali a potvrdili výhru z minulého kola. Sám jsem zvědavý, jak tým zareaguje po tříbodovém zisku, ale věřím, že jsme na sobotu dobře připravení,“ dodal.

Na jaře se oba týmy střetly v Liberci a utkání skončilo remízou 1:1. Slovan se musí obejít bez dvojice zraněných hráčů, chybět budou Višinský a Plechatý, jinak by měl mít trenér Kozel k dispozici kompletní kádr.

Vstupenky na utkání jsou v prodeji, online vyjdou na 250 korun, na místě pak o 50 korun dráž.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan přivítá Pardubice. Jejich trenér Kováč jede do Liberce vyhrát  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.