Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Slovan hostí Teplice. Děti do patnácti let mají vstup zdarma

Liberečtí fotbalisté po remíze v derby v Jablonci znovu hrají na domácím stadionu. Soupeřem jim budou Teplice. Klub chce do ochozů přilákat fanoušky, a tak se rozhodl pro speciální akci, na zápas mohou zdarma všichni do patnácti let.

Slovanu se v aktuální sezoně stále příliš nedaří, naposledy v derby sice odehrál dobrý první poločas, jenže místo odskočení o dvě, tři branky, přišlo po poločase vyrovnání Jablonce a Slovan tak má opět jen bod. S celkem devíti body je tak zatím na desátém místě.

Tři body by se tak hodily, do Liberce ale přijedou Teplice, které pro domácí nejsou U Nisy nejoblíbenější soupeřem, i když v loňské sezoně je Slovan doma přejel 5:1. Před tím ale v domácích čtyřech utkáních vyhrál jen jednou.

Slovanu bude chybět zraněný Plechatý a také vykartovaný Červ. Nejistý je pak i start dalšího stopera Prebsla.

Děti do patnácti let budou mít tentokrát vstup na stadion zdarma. Nemusí mít vstupenku - mladší děti budou vpuštěny bez další kontroly, děti blížící se věkové hranici se u vchodu mohou prokázat jakýmkoliv průkazem.

Pro větší skupiny z organizačních a kapacitních důvodů zajistí Slovan vstupenky, a to i pro dospělý doprovod. Zájemci mohou psát na mail akademie@fcslovanliberec.cz.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan hostí Teplice. Děti do patnácti let mají vstup zdarma  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.