Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Slovan postupuje v poháru. V Kladně ale zahazoval šance

Liberečtí fotbalisté postupují do dalších bojů MOL Cupu. Na hřišti divizního Kladna před necelými dvěma tisícovkami diváků zahazovali šance, nakonec ale soupeře v závěru dvěma brankami zlomili, když se prosadil Horský a po něm i Tupta.

Liberečtí se od úvodu trápili v koncovce. Šance přitom měli. Nejprve šel sám na brankáře Kulenović, jenže po špatném doteku mířil nad. Dobře potom pálil Červ, jeho ránu ale vyrazil brankář domácích. Ve 20. minutě zahodil tutovku Preisler, který přestřelil.

Jenže branka stále nepřicházela, a to ani po dalších šancích Kulenoviče, Horského a v závěru půle Hudáka.

Obraz hry se neměnil ani ve druhé půli. V 50. minutě přitom mohl přijít šok pro Liberec, když pálil Eichler, jenže těsně minul. Pak ale opět zahazoval šance, jednu z největších v 66. minutě Hudák.

Až v 80. minutě se hosté konečně prosadili. Po dobré kombinaci našel Preisler Horského a ten nadvakrát dostal míč do sítě – 0:1. Hned poté už to mělo být o dvě branky. Okoh po individuální akci našel centrem Ghaliho a ten jen těsně minul.

V 84. minutě už to bylo o dva. Doumbia vysunul Tuptu a ten po sólu propálil Cimrmana – 0:2. V závěru mohl přidat třetí branku Horský, jenže sám před bránou přestřelil.

SK Kladno - Slovan Liberec 0:2 (0:0)

Branky: 80. Horský, 84. Tupta. Rozhodčí: Klíma – Leška, Hádek. Diváci: 1810

SK Kladno: Cimrman - Houha, Kolářský, Rendla (C), Borák, Hrubeš (72. Pospíšil), Folprecht, Pihrt (54. Kafka), Hampl, Šnobl (54. Šíma - 72. Holub), Eichler (84. Blažek)

FC Slovan Liberec: Bačkovský - Mikula (C), Prebsl, Pourzitidis - Hudák (72. Ghali), Polyák (60. Doumbia), Červ, Višinský (46. Tupta), Preisler (85. Penner) - Kulenović (60. Okoh), Horský

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, mol cup, pohár, kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan postupuje v poháru. V Kladně ale zahazoval šance  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.