Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Slovan přivítá pražskou Slavii. Před utkáním zve do fanzony

Slovan v podzimní ligové části doma po Spartě přivítá i Slavii. Utkání s pražským týmem se hraje v neděli od 18 hodin a domácí klub před jeho startem přichystal fanouškovou fanzonu. Ta začne už dvě hodiny před utkáním.

Liberci se zatím příliš nedaří. V lize vyhrál v deseti zápasech jen dvakrát, naposledy utrpěl debakl v Karviné. Navíc po Slavii přivítá Plzeň a poté jede na Slovácko. Situace tedy začíná být velmi vážná.

„Určitě je to krize. Víme, že nás teď čekají tři těžké zápasy a bude to jen těžší a těžší. Musíme se semknout a zlomit to,“ ví slovenský útočník Lubomír Tupta.

Se Slavií bude velmi těžké uhrát body, i když Slovanu se to v posledních dvou domácích zápasech s pražským týmem podařilo. Navíc i Slavie v domácí lize není stoprocentní, naposledy remizovala v Teplicích 0:0. Jenže ve čtvrtečním utkání Evropské ligy doma přejela Tiraspol 6:0 a k Nise přijede v pohodě.

V Liberci také bude mít takřka domácí prostředí, podpořit ji přijedou stovky, ale spíše tisíce fanoušků.

Slovan se snaží nalákat do ochozů domácí fanoušky, ale poslední dobou se mu to nedaří. I když na Teplice měly děti vstup zdarma, zápas přesto sledovalo jen 2327 fanoušků.

Fanzonu připravil Slovan i na zápas se Slavií. Ta začíná už v 16 hodin a fanoušci se mohou těšit na dětské atrakce od McDonald’s, fotbalové atrakce, malování na tvář nebo soutěž pro dospělé s pivovarem Svijany o pětilitrové soudky piva.

Ve fanzoně nebudou chybět ani stánky s občerstvením, ve kterých se kromě tradičního piva a klobásy můžete tentokrát těšit také na rozšířenou nabídku, třeba na langoše nebo vafle.

Na hlavním stadionu pak proběhne soutěž s Tipsportem. Na konci hráčské rozcvičky bude maskot Slovánek vhazovat na tribuny balíčky s cenami od Tipsportu a dalších partnerů poločasové soutěže. Tři balíčky navíc budou obsahovat pozvánku na poločasovou soutěž o sázenky v hodnotě až 10 tisíc korun a další věcné ceny.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan přivítá pražskou Slavii. Před utkáním zve do fanzony  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.