Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Slovan si zahraje čtvrtfinále poháru. Proti Boleslavi rozhodl střídající Horský

Liberečtí fotbalisté si zahrají čtvrtfinále poháru. V domácím utkání porazili těsně 1:0 Mladou Boleslav, když v 92. minutě rozhodl střídající Filip Horský. Mladý útočník tak podruhé v řadě vstřelil v poháru postupový gól.

Po opatrnějším úvodu byl Liberec postupně aktivnější. Jako první ve dvacáté minutě pálil Tupta. Dobré možnosti pak měl Fukala a z přímého kopu těsně za vápnem i Rabušic. Ani jedna z šancí domácích ale v bráně neskončila a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Dobrý výkon domácích pokračoval i ve druhé půli. Do gólovky se po hodině hry dostal střídající Žambůrek, jeho pokus ale Mikulec vyrazil na roh. Poté dobře hlavičkoval Prebsl, ale ani jeho pokus gól nepřinesl.

Když už to vypadalo, že se půjde do prodloužení, domácí Liberec udeřil. Střídající Horský si naběhl na dlouhý balon a prostřelil Mikulce. Liberec tak postupuje do čtvrtfinále.

Slovan Liberec - Ml. Boleslav 1:0 (0:0)

Branky: 90+1 Horský. Žluté karty: 87. Okoh - 82. Suchomel, 90. Sakala. Rozhodčí: S. Volek - J. Paták, M. Podaný. Diváci: 1227

FC Slovan Liberec: Vliegen - Mikula, Prebsl, Pourzitidis - Fukala, Varfolomejev, Doumbia (46. Žambůrek), Višinský (84. Horský), Ghali (60. Červ) - Tupta (69. Frýdek), Rabušic (C) (60. Okoh)

FK Mladá Boleslav: Mikulec - Fulnek, Karafiát (C), Poulolo, Suchomel - Kubista (57. Žitný), Sakala - John (69. Vaníček), Ladra (57. Mareček), Jawo - Pulkrab

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, boleslav, mol cup

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan si zahraje čtvrtfinále poháru. Proti Boleslavi rozhodl střídající Horský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.