Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Slovan si pod Ještěd veze bod z Hradce Králové. Na trefu domácích rychle odpověděl Frýdek

V 15. kole zajížděl liberecký Slovan poprvé ve své historii do nové Malšovické arény. Zápas skončil remízou 1:1, přičemž oba góly padly v prvním poločase. Ve druhém poločase liberecké hráče dvakrát zachránil VAR. Střetnutí bylo vyrovnané, ale blíže k vítězství měli domácí. Liberec v lize počtvrté v řadě neprohrál a dál stoupá tabulkou.

V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ale jako první udeřili domácí. Ve 27. minutě došlo k velkému nedorozumění v liberecké obraně, kdy Žambůrek zbytečně pouštěl balón a Čihák střílenou přihrávkou našel Vašulína před bránou, který už neměl problém dopravit míč do branky.

Slovan ovšem dokázal rychle odpovědět. Ve 30. minutě se skvěle uvolnil Tupta a předložil fantastický míč na nabíhajícího Frýdka, jenž vyrovnal na 1:1. Hradec měl velkou příležitost dostat se zpět do vedení ve 37. minutě, ale střelec úvodního gólu Vašulín tentokrát trefil pouze tyč. Více se toho v prvním poločase už nestalo a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Ve druhém poločase bylo v akci hned dvakrát video. Nejprve odhalilo jasné ofsajdové postavení skórujícího Pilaře. Při druhé akci bylo vše zamotanější. Už to vypadalo, že Hradec strhne vítězství na svou stranu po trefě Čiháka, ale jak odhalilo video, i v této situaci se jednalo o ofsajd. Víc se toho za vytrvalého deště nestalo a oba celky si tak body rozdělily.

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 1:1 (1:1)

Branky: 27. Vašulín - 30. Frýdek. Rozhodčí:  L. Szikszay - L. Ratajová, M. Volf; VAR: D. Starý;, AVAR: L. Machač. Diváci: 6318

FC Hradec Králové:  Bajza - Klíma, Čihák, Čech - Pudhorocký (84. Dancák), Kodeš, Kučera, Horák - Čmelík (88. Šašinka), Vašulín (90+3. Juliš), Pilař (90+3. Hais)

FC Slovan Liberec: Bačkovský - Mikula (C), Chaluš, Prebsl - Fukala, Červ, Žambůrek (90+5. Horský), Ghali (69. Preisler) - Frýdek (90. Višinský), Tupta (90. Varfolomejev) - Kulenović (69. Rabušic)

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan si pod Ještěd veze bod z Hradce Králové. Na trefu domácích rychle odpověděl Frýdek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.