Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Slovan na Bohemce nehraje. Kvůli sněhu se odkládá i utkání v Jablonci

Utkání sedmnáctého ligového kola mezi Bohemians Praha a Slovanem Liberec se neodehraje. Důvodem je nezpůsobilý stav hrací plochy na stadionu v Ďolíčku kvůli sněžení. Zápas se tak odehraje v jiném termínu, který ale ještě nebyl stanoven. Stejná situace je i v Jablonci, kam měly přijet Teplice.

Zápas Liberce se měl hrát dnes v 18 hodin. Domácí pořadatelé sice zvládli odklidit sníh z hrací plochy, po prohlídce před polednem ji ale za nezpůsobilou uznal hlavní rozhodčí. Hrát se tak nebude. „Spolu se zápasem se samozřejmě odkládá i fanouškovský autobusový zájezd. Pokud jste měli zakoupené vstupenky, sledujte web domácího klubu, kde se dozvíte další postup,“ uvedl domácí klub na klubovém webu.

Hrát se nemůže ani v Jablonci, který je pod sněhem a hrací plochu se nepodařilo upravit ani přes zapnuté vyhřívání. „Vyhřívání hřiště je v provozu delší dobu, již před utkáním s Pardubicemi, ale největší komplikací před zápasem s Teplicemi je pokračující sněžení. Sníh tedy pomalu odtává, ale připadá další a další. Najet na hřiště s technikou nelze, protože horní vrstva je podmáčená,“ vysvětlil mluvčí jabloneckého klubu Martin Bergman.

Ohodnoť článek

Foto Bohemians Praha

Štítky slovan liberec, fotbal, bohemians, sníh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan na Bohemce nehraje. Kvůli sněhu se odkládá i utkání v Jablonci  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.