Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

O hráče Slovanu je zájem, zůstane Rabušic? Byl bych rád, aby pokračoval, řekl Kozel

Kaňka na konci podzimu. Tak by se dala nazvat porážka v Pardubicích. Slovan podle trenéra Kozla vstoupil do utkání velmi špatně a právě za úvod si vítězství nezasloužil. Nyní si liberečtí fotbalisté odpočinou, živo ale zřejmě bude v kancelářích klubu. Řešit se budou přestupy a také dotažení prodeje klubu novému majiteli.

Jak jste viděl prohru v Pardubicích?
Jsem zklamaný. Myslím si, že jsme prohráli absolutně zbytečně. Vnímám to jako trest za náš vstup do zápasu, kdy jsme začali hrát hrozně profesorsky a kopírovali jsme hru domácích. Pořád jsme hráli dozadu a pomalu a vyvrcholilo to chybou, ztrátou a vedením domácích. Potom jsme se zlepšili a byli lepší, ale rozhoduje se v šestnáctkách. Domácí pak neměli nic, ale vedli. Mrzí mě, že z nás nebylo cítit, že je to důležitý zápas. Ve druhém poločase jsme byli v zápase, byla tam i branková situace, která ale neplatila. Domácí pak z brejku přidali druhý gól a soustředili se na defenzivu a zvládli to. Něco jsme si vytvořili, ale už nám nebylo přáno, urazili jsme to v úvodu.

Proč vstup do utkání byl podle vás takový?
Nějaké důvody mám, ale nechtěl bych to prezentovat ven. Hráli jsme ve středu, jeden den regenerovali a na zápas jsme měli den přípravu. Pardubice minulý týden nehrály, sledovaly nás dvě utkání. My jsme mohli těžit z toho, že jsme rozjetí a nahoře, ale nepovedlo se to.

Jak hodnotíte půlsezonu Slovanu na podzim?
Pokud bychom to dnes zvládli, asi bychom byli tam, kde jsme chtěli být. Porážka dojem kazí a dva tři body nám chybí k tomu, abychom byli tam, kde chceme být.

Změní Slovan majitele? Karl se měl dohodnout s mladým podnikatelem Ondřejem Kaniou

Liberecký Slovan po letech zřejmě změní majitele. S touto informací přišel server inFotbal.cz. Klub má od dosavadního šéfa Ludvíka Karla odkoupit mladý podnikatel Ondřej Kania. A podle inFotbalu už se řeší i plány na investice nebo návrat Jana...

Jak bude vypadat kádr v zimě a po zimě? Je tam několik hostujících hráčů.
Byl bych samozřejmě rád, kdyby mužstvo zůstalo pohromadě, druhá půlka podzimu ukázala, že můžeme být silní. Někteří hráči se jevili dobře, to ale přináší nebezpečí, že je o ně zájem. Přál bych si, aby to zůstalo z co největší části pohromadě a třeba se nám povedlo mužstvo na některých postech posílit.

A co konkrétně Chaluš?
Máme zájem, aby v Liberci pokračoval. Doufám, že se to může podařit.

Jak velké oslabení by bylo, kdyby odešli Tupta s Frýdkem?
Samozřejmě by to oslabení bylo. O některé hráče zájem je, ale u některých máme jejich setrvání ve své moci, jsou to naši hráči. Pak jsou tu hráči, kteří jsou tu na hostování a to zase v naší moci není.

Jaká je situace ohledně Michaela Rabušice, bude pokračovat v libereckém dresu i na jaře?
Doufám, že ano. Má svou roli v kabině, která je velmi mladá. Máme vlastně jen dva starší hráče, to jsou právě Michael a Honza Mikula. Byl bych rád, aby pokračoval.

Těšíte se na pauzu?
Kdybychom dnes uspěli, řekl bych, že je skoro škoda končit. Ale i dnes výkon nebyl špatný, nevytvořili jsme si toho málo, ale urazili jsme to v úvodu. Z tohoto důvodu toho má hodně hráčů plné brýle a jsem rád, že si odpočineme. Máme ale stále na čem pracovat.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, pardubice, kozel

O hráče Slovanu je zájem, zůstane Rabušic? Byl bych rád, aby pokračoval, řekl Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.