Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Další změny ve Slovanu. Gebre Selassie sportovním ředitelem, klub má i nového šéfa marketingu

Po převzetí libereckého Slovanu novým majitelem Ondřejem Kaniou a jmenováním generálního ředitele Jana Nezmara přichází ve vedení klubu další změny. Novým sportovním ředitelem byl jmenován Theodor Gebre Selassie a klub posiluje i po stránce propagace, když se novým šéfem marketingu a obchodu stane Štěpán Hanuš.

Gebre Selassie dosud ve Slovanu působil jako sportovní manažer, nyní se stává sportovním ředitelem. „Slovan se stal jedním z mých osudových klubů a Liberec domovem pro moji rodinu. Nesmírně si vážím příležitosti aktivně se podílet na vedení klubu v jeho nové etapě. Stejně, jako jsem se o to snažil jako hráč, budu i ve své nové roli dělat vše, co bude v mých silách, pro to, abychom byli úspěšní,“ řekl pro klubový web.

Gebre ve funkci nahradí dosavadního ředitele Zdeňka Koukala, který tak v klubu skončí. V nejbližší době ale bude podle vyjádření klubu svému nástupci k dispozici při předávání agendy.

Nový sportovní ředitel bude spolupracovat s generálním ředitelem Janem Nezmarem. Oba přitom patří mezi klubové legendy Slovanu. „S Theem nás pojí dlouhodobý vztah, jednak jako spoluhráčů a také jako přátel. Jsem přesvědčen o tom, že je velkou výhodou, pokud jsou na řídících pozicích klubu lidé, kteří k němu mají hluboký a dlouhodobý vztah. A to Theo, jako jedna z legend klubu, jednoznačně splňuje,“ doplnil Jan Nezmar.

Slovan také posiluje na poli propagace klubu, za což byl v minulosti kritizován. Do pozice ředitele obchodu a marketingu jmenuje Štěpána Hanuše. Ten v minulosti působil v marketingových pozicích hokejové Sparty Praha, fotbalového Jablonce a naposledy pak v Ligové fotbalové asociaci. „Jedná se o podstatný krok ve snaze klubu pozvednout marketingovou aktivitu, která by měla ve střednědobém horizontu vést k významně vyšším návštěvám na domácích zápasech a atraktivitě klubu vůči potenciálním sponzorům,“ uvedl klub v tiskové zprávě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, gebre selassie, hanuš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další změny ve Slovanu. Gebre Selassie sportovním ředitelem, klub má i nového šéfa marketingu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.