Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Nová identita Slovanu? Dvěma třetinám čtenářů Drbny se líbí

Když sportovní klubu představuje novou vizuální identitu a logo, většinou to přinese hodně emocí, a to především těch negativních. To se stalo i v případě libereckého Slovanu, i když těch negativních bylo v tomto případě výrazně méně. To potvrzuje i anketa Liberecké Drbny, kdy z téměř sedmi stovek hlasů byly necelé dvě třetiny pozitivní.

Nový většinový akcionář klubu Ondřej Kania sliboval novou vizuální identitu už při svém vstupu do klubu. A klub ji nakonec představil minulý pátek. „Slovan prochází procesní a strukturální přestavbou. Měníme mimo jiné i přístup ke komunikaci s fanoušky, měníme chování na přestupovém trhu a měníme ambice, které klub má. Změna vizuální identity klubu je jedním z důležitých střípků do celé skládačky,“ vysvětlil Ondřej Kania, proč se ke změně odhodlal.

Trenér Kováč potvrdil, že od nové sezony povede fotbalisty Liberce

Pardubický trenér Radoslav Kováč po výhře 1:0 na stadionu Bohemians 1905 v závěrečném pátém kole ligové nadstavby oznámil, že od nové sezony povede fotbalisty Liberce. Čtyřiačtyřicetiletý kouč na tiskové konferenci potvrdil spekulace médií, podle...

Po jeho zveřejnění se objevily stovky reakcí, pozitivních i negativních. Těch negativních ale bylo nakonec méně, což potvrdila i anketa Liberecké Drbny. Z celkem 686 hlasů jich hned 429 odpovědělo, že se jim nové logo líbí, nelíbilo se 193 a nějaký čas na zpracování si pak vzalo 64 lidí. Většinově tak lidé logo přijali.

To potvrzuje i průzkum Slovanu, kdy klub fanoušky vyzval, aby jim poskytl zpětnou vazbu. A čísla mu vyšla praktiky stejná, jako Drbně. „Z dotazníkového šetření mezi 1200 fanoušky vyplývá, že 63,5 % fanoušků se nova identita líbí. 12,5 % má neutrální názor a nelíbí se 24 %,“ uvedl Kania na twitteru.

Jak se vám líbí nové logo Slovanu?

Celkem hlasovalo686 čtenářů

Slovan nyní čeká novou identitu aplikovat. „Musíme aplikovat novou identitu do všech míst v outdooru i digitálním prostředí. Chceme také fanouškům už brzy nabídnout nový merch ve fanshopu a chystáme i další novinky. Vše se budeme snažit směřovat na termín klubových narozenin, které vycházejí na 12. července,“ upřesnil ředitel marketingu klubu Štěpán Hanuš.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, logo, vizuál, identita, anketa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová identita Slovanu? Dvěma třetinám čtenářů Drbny se líbí  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.