Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Majitel Slovanu Kania k představení Kováče: Věděl jsem, že tohle musíme udělat

Husina, slzy v očích, naprostá pecka. To jsou některé ze superlativů, které sklízí video, jímž Slovan představil nového trenéra Radoslava Kováče. Jen na twitteru má od úterního večera skoro čtvrt milionu přehrání. A jak nápad vznikl? To prozradil majitel Ondřej Kania.

Klip doprovází skladba libereckých rapperů Paulieho Garanda a Kennyho Rougha L.B.C. A právě s ní si Kania představení nového trenéra spojil. „Před několika měsíci jsem poprvé slyšel L.B.C. Pouštěl jsem si to měsíc v kuse. Petra už tu písničku ani nemůže vystát. Mood, text, beat, všechno se mi hned spojilo a věděl jsem, že pokud se povede Slovan převzít a rozhodneme se vyměnit trenéra, tak tohle musíme udělat,“ popsal na twitteru Ondřej Kania.

„Přiznám se, že jsem to několikrát říkal Radkovi v době, kdy jsme vyjednávali o tom, ať nejde jinam, ale ať jde k nám a říkal jsem mu, že pokud se to povede a vrati se do Liberce, tak tohle musíme udělat," dodal.

A video má velký úspěch. Na twitteru získalo skoro čtvrt milionu přehrání, další sbírá na facebooku. A sbírá nadšené ohlasy. „Husina až na prdeli, Wow,“ napsal například bývalý hráč Slovanu Zdeněk Folprecht.

Chválí ale nejenom liberečtí fandové, přidávají se i fanoušci jiných klubů. „Baví mě to! Spojení Libereckých patriotů, pro Liberec ikonického tracku (mého oblíbeného) a představení nového lodivoda reprezentujícího “nový Slovan” je za mě zatím výbornej koktejl,“ uvedl zase fanoušek pražské Slavie Kryštof Kratochvíl.

Slovan s novým trenérem už natočil také další díl Q&A video, které by měl brzy zveřejnit. Otázky na trenéra posílali sami fanoušci. Už brzy by se tak měli dozvědět, jak chce doplnit kádr, jaké má ambice nebo jaký chce se Slovanem hrát fotbal.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, kováč, video, představení, kania

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tasmansky Czert

Trošku tam chybí nějaký větší WOW na konci + ten song se nedá poslouchat, jinak ok.

Středa, 5. června 2024, 08:46Odpovědět

Majitel Slovanu Kania k představení Kováče: Věděl jsem, že tohle musíme udělat  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.