Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Derby bude mít další náboj. Jablonec nově povede exliberecký Kozel

Mluvilo se o tom pár dní, nyní je jasno. Jablonecké fotbalisty po odchodu Radoslava Látala povede Luboš Kozel, který přitom poslední skoro tři sezony strávil u rivala v Liberci a do Jablonce si bere i realizační tým, se kterým ve Slovanu spolupracoval. Podještědské derby tak získá další náboj.

„Těším se na působení v Jablonci. Jsem rád, že angažmá přišlo a pan Pelta mě oslovil. Budu moct pokračovat v tom, co mě baví. Jsem rád, že mi klub vyšel vstříc a přišli se mnou i kolegové, s kterými jsem spolupracoval teď v Liberci,“ řekl Luboš Kozel pro klubový web.

Jablonec přitom jako hlavní trenér vedl už v roce 2007 a bylo to jeho první ligové angažmá v pozici hlavního trenéra. „Trvalo de facto jen devět kol. Ta doba byla poměrně krátká, ale ta celková doba trénování mě musela změnit a věřím, že jsem dneska daleko zkušenější trenér a že nám to s týmem pomůže, abychom uspěli," uvedl.

Do Jablonce s Kozlem jde i jeho liberecký asistent Josef Petřík, který je přitom odchovanec libereckého fotbalu. Trenérem brankářů pak bude Marek Čech, který na stejné pozici působil v Liberci a se Slovanem má také mistrovský titul.

Tým zahájil letní přípravu testy na FTVS v Praze, v úterý má na programu první trénink pod novým vedením v Jablonci.

Ohodnoť článek

Foto FK Jablonec

Štítky fk jablonec, fotbal, kozel, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Derby bude mít další náboj. Jablonec nově povede exliberecký Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.