Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Slovan doma přivítá Olomouc. Chystá lepší občerstvení i fanzonu, dorazí Agraelus

Napětí se pomalu dostavuje, liberecký Slovan se po výhře v Karviné ve druhém ligovém kole představí poprvé doma. Klub mocně finišuje s úpravami na stadionu, slibuje zlepšené občerstvení a proběhne i předzápasová fanzona, do které má dorazit i ambasador klubu streamer Agraelus. Utkání s Olomoucí by tak mohlo přilákat solidní návštěvu.

Tu nejlepší pozvánku na nedělní utkání připravili sami fotbalisté už v neděli, když vyhráli v Karviné 3:1. Už do Slezska za nimi dorazilo přes čtyřicet fanoušků, což je na liberecké poměry velmi slušné číslo. Fanoušky po zápase chválil i autor první branky Denis Višinský. „A byl bych určitě rád, kdyby jich příště doma dorazilo co nejvíc, abychom naplnili stadion,“ řekl mladý hráč.

Fanoušky má na první domácí utkání nalákat i mnoho dalších věcí. Klub pracuje na marketingu, prodal výrazně více permanentek, než tomu bylo v loňské sezoně.

Hodně fanoušků bylo v minulosti rozpačitých z úrovně občerstvení na stadionu. To by mělo být nyní úplně jinak. „Na Severní tribuně i na dalších tribunách bude otevřeno více stánků s občerstvením než v minulé sezoně, včetně udírny pod Hlavní tribunou,“ uvedl klub na webu.

Rozšířený bude i sortiment, kdy kromě klasických klobás budou na výběr i párky v rohlíku, grilované kuřecí steaky nebo sekaná v housce. Speciální nabídku pro děti pak bude mít i stánek u rodinného sektoru. „Při dalších zápasech bychom servis pro návštěvníky chtěli dál zlepšovat, proto budeme provoz stánků s občerstvením pečlivě monitorovat,“ dodal klub.

I letos bude před zápasy tradiční fanzona. Novinkou bude prodejní stánek, kde si mohou fanoušci nakoupit za zvýhodněné ceny sortiment ze starších kolekcí. Přímo ve fanshopu pak budou k dispozici první kousky z nové nabídky.

Fanzonu před zápasem také navštíví ambasador klubu streamer Agraleus společně s parťákem Radovanem.

To nejdůležitější se ale odehraje na hřišti. Liberečtí fanoušci budou moci poprvé v ostrém domácím zápase vidět výrazně obměněnou sestavu, nové dresy i práci nového realizačního týmu Radoslava Kováče. Utkání startuje už ve 14:30.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan doma přivítá Olomouc. Chystá lepší občerstvení i fanzonu, dorazí Agraelus  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.