Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Překvapivý přestup. Kulenovič opouští Slovan, jde do nizozemské ligy

Ještě během přípravy zněly hlasy, že útočník Slovanu Luka Kulenovič je neprodejný. Po dvou odehraných ligových kolech, do kterých vytáhlý forvard kvůli zranění nezasáhl, je ale vše jinak a hráč odchází za milion eur do nizozemského Almela.

Kulenovič v loňské sezoně patřil mezi nejlepší hráče Slovanu a stal se i nejlepším střelcem týmu se sedmi brankami. V letošní sezoně měl opět patřit mezi opory. Jenže v přípravě se zranil a dosud do žádného zápasu nezasáhl. A vedení klubu se tak rozhodlo hráči v odchodu nebránit.

„O Luku byl za poslední zhruba měsíc a půl velký zájem od různých klubů mimo Českou republiku. Kombinace Lukových osobních ambicí a jeho zdravotního stavu, kdy to v tuto chvíli vypadalo, že by stejně významnou část podzimu nebyl k dispozici, nás nakonec přesvědčila tento transfer za pro klub příznivých podmínek zrealizovat,“ vysvětlil změnu generální ředitel klubu Jan Nezmar.

Oblíbenec fanoušků se tak po jedné sezoně stěhuje. „Vážím si toho, co pro mě klub udělal. Znamená to pro mě hodně. Bohužel jsem přišel zraněný a odcházím zraněný, což je něco, co mě mrzí. Nezahraji si ten poslední zápas pro fanoušky,“ uvedl k přestupu sám čtyřiadvacetiletý hráč.

Jeho novým týmem bude prvoligový Heracles Almelo, který se loni pohyboval ve spodních patrech nizozemské ligy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, kulenovič, přestup

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Překvapivý přestup. Kulenovič opouští Slovan, jde do nizozemské ligy  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.