Počasí dnes22 °C, zítra16 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Slovan na Slavii posiluje občerstvení, dorazí nejvyšší návštěva za poslední roky. Zbývají poslední vstupenky

Velký zápas proběhne v pátek na stadionu U Nisy, kam přijede Slavia. A sledovat jej bude návštěva, která na fotbale v Liberci už roky nebyla, stadion totiž s největší pravděpodobností bude vyprodaný, aktuálně zbývají poslední stovky vstupenek. Klub očekávající rekordní návštěvu posílí občerstvení, před zápasem opět proběhne fanzona.

Zápas proti Slavii táhne, i Pražané už vykoupili zhruba čtrnáct stovek vstupenek, domácí fanoušci pak mají k dispozici jen něco přes tři sta lístků a stále ubývají. To ale znamená nápor na služby na stadionu. Klub se proto rozhodl občerstvení posílit.

Lidem už proti Olomouci chybělo točené pivo, to se nyní bude prodávat i ve dvou ze tří food trucků. „Vzhledem k očekávané návštěvě jsme v rámci možností maximálně posílili i občerstvení uvnitř stadionu. Na základě přání vedení klubu budou fanoušky u stánků obsluhovat navýšené počty personálu,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Velké fronty byly v sobotu na Severní tribuně, tam přibudou dva přídavné stánky s výčepy, a to poblíž obou vchodů. Klub posílí také stánky na Západní tribuně, která je vyhrazená pro Slávisty. Těch budou až dva tisíce.

Klub i na zápas se Slavii přichystal fanzonu, kterou i tentokrát navštíví ambasador klubu Agraelus. Novinkou bude stůl na teqball.

Na očekávaný zápas se chystá také policie. „Tento zápas je ze strany Policie ČR vyhodnocen jako rizikový, čemuž budou odpovídat i opatření, na která se policisté připravují. Cílem bezpečnostních opatření je zejména zajistit veřejný pořádek ve městě Liberci a především pak v blízkosti fotbalového stadionu U Nisy,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Policisté budou monitorovat již příjezd fanoušků do Liberce a budou rovněž dohlížet na jejich přesun na stadion U Nisy. „A právě s přesunem fanoušků na stadion mohou být spojené i menší komplikace v dopravě, především pak v ulicích Chrastavská a Zhořelecká. Žádáme všechny návštěvníky, aby respektovali dopravní značení, parkovali jen na místech k tomu určených a řídili se pokyny policistů,“ dodal.

Slavia v loňské sezoně ovládla oba vzájemné ligové duely. Doma na jaře vyhrála 3:0, kdy Luka Kulenovič neproměnil gólovou trojšanci. Podzimní zápas přinesl hodně emocí, kdy domácí U Nisy po deseti minutách vedli 2:0, ale Slavia utkání otočila. Liberečtí se ale hodně zlobili u penalty, kterou rozhodčí nařídil za ruku Preislera.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slavia, fanzona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan na Slavii posiluje občerstvení, dorazí nejvyšší návštěva za poslední roky. Zbývají poslední vstupenky  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.