Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Porážíme se sami, litoval prohry na Baníku trenér Slovanu Kováč. Trest pro Ghaliho nekomentoval

Jeho Liberec dokáže přehrát všechny soupeře, jenže má výpadky, které ho stojí body. Také první poločas byl podle trenéra Slovanu Radoslava Kováče dobrý, jenže nástup do druhé půle se nepovedl a Baník šel rychle do vedení. „Poté jsme z organizace vyskočili, byl tam chaos,“ zlobil se trenér. Liberec si tak připsal třetí prohru v šestém ligovém utkání. Komentovat nechtěl ani tvrdý trest pro Ghaliho. „Co na to mám říct? Co na to mám říct?“ ptal se.

Jaký byl zápas v Ostravě?
Samozřejmě se mi to těžko hodnotí, zápas jsme nezvládli. Bylo to o prvním gólu. První poločas jsme byli lepší, měli několik dobrých přechodů, ale bohužel rozhodla poslední třetina hřiště, kde jsme nic nevyužili. Druhý poločas jsme apelovali, že musíme vydržet a být koncentrovaní, ale dvakrát jsme propadli ve středu hřiště. Poté jsme z organizace vyskočili, byl tam chaos. Baník tam měl dvě tři dobré příležitosti. My jsme mohli korigovat Hlavatým a Nyarkem, ale nedali jsme a skončilo to 2:0. Porážíme se sami, musíme se z toho poučit, vzít si z toho pozitivní, ukázat si, co se nepovedlo a být příští týden lepší.

V čem byla chyba u prvního gólu, který byl podle vás rozhodující?
Chtěli jsme to dohrát, Ichič tam prohrál souboj, šel do skluzu a Halinský neměl dobrou zbytkovou obranu a vyplul, kde neměl. Baník to ale vyřešil dobře. Zatím se porážíme sami, nemyslím, že by nás někdo přehrával. Musíme se rychle poučit a pracovat na tom.

Jaký je vás komentář k trestu pro Ghaliho?
Co na to mám říct? Co na to mám říct? K tomu není co říct. No comment

Bral jste zápas jako střet dvou týmů, které chtějí bojovat o čtvrté místo?
Řeknu to trochu jinak. Baník je o rok dál. Mají hráče pospolu, přišel jen Prekop a Chaluš. My máme velmi dobré hráče a chceme, aby to bylo co nejdřív. Ale takhle to nefunguje. Sami jste ale viděli, že když jsme v prvním poločase zachovali naše herní principy, dostávali jsme se tam dobře. Vždycky nám ale chyběl poslední dotek, neřešili jsme to dobře. Budeme dobří, ale musíme být trpěliví.

Pomohl Baníku Daniel Holzer?
Vypadli jsme z role a zlomili jsme organizaci. Po gólu jsme se začali bát, viděl jsem na klukách, že jim spadl hřebínek. Baník prostřídal dobře, prohození křídel jim pomohlo. Ale pomohli jsme jim hlavně my.

Vaše výsledky jsou nahoru dolů. Je to nesehraností?
Mrzí mě, že třeba s Olomoucí jsme hráli skvěle první poločas, ale poté jsme přestali být aktivní. Nedokážeme tyhle zápasy dohrát. V Teplicích jsme vyrovnali na 1:1 a mohli rozhodnout, ale v 90. minutě dostaneme po hrubé chybě gól. V tomhle mě to štve, že jsme nezkušení. Kdybychom měli o tři body více, bylo by to ok.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem Slovanu Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, baník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Porážíme se sami, litoval prohry na Baníku trenér Slovanu Kováč. Trest pro Ghaliho nekomentoval  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.