Počasí dnes29 °C, zítra26 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Prodlouží Slovan vítěznou formu? Dnes narazí na Klokany

Porážka Teplic v poháru, poslední čtyři utkání v domácí lize bez prohry a skvěle rozjetý boj o záchranu. Kouč Vavruška vlil hráčům Slovanu novou krev do žil. Potvrdit formu budou chtít hráči libereckého manšaftu dnes od tří odpoledne na stadionu U Nisy, kde se střetnou s pražskou Bohemkou.

Slovan z posledních čtyř ligových utkání vytěžil deset bodů. Atmosféra v kabině i na hřišti je rázem mnohem uvolněnější. „Těší mě, že můžu na hřiště postavit prakticky kohokoliv a vůbec tím netrpí kvalita nebo systém hry. Děláme to prostě vše stejně. Na tréninku není vůbec znát, kdo je ze základu a kdo náhradník. Panuje tu skvělá atmosféra, kluci se fotbalem baví a příliš nestresují,“ řekl po utkání s Teplicemi trenér David Vavruška.

Bezpochyby jedním z nejvítanějších ligových soupeřů Slovanu jsou právě hráči Bohemians. Ti se v rámci nejvyšší soutěže v Liberci představili ve dvanácti duelech, z nichž vybojovali pouhé dvě remízy. Ze zbylých deseti vzájemných zápasů vzešel vítězně Slovan. Naposledy Pražané U Nisy bodovali přesně před pěti lety. Klokani se zásluhou Bálka ujali vedení, v barvách Slovanu vyrovnával na konečných 1:1 třináct minut před koncem Renáto Kelič.

Pokud se rozjetému Slovanu podaří dnes doma vyhrát, dotáhne se bodově právě na jedenáctou Bohemku.

Štítky Teplice, David Vavruška, Lužická Nisa, Renato Kelić, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodlouží Slovan vítěznou formu? Dnes narazí na Klokany  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.