Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Nový trenér Slovanu? Klub přiznal jednání s Trpišovským

Velmi blízko má na trenérskou židli Slovanu devětatřicetiletý Jindřich Trpišovský. Sportovní ředitel klubu Jan Nezmar na klubovém webu přiznal, že s devětatřicetiletým trenérem jedná. Dosud sice není nic hotové, dohoda je ale zřejmě velmi blízko.


„Začali jsme jednat s trenérem Jindřichem Trpišovským. Máme zájem, aby se stal trenérem našeho ligového klubu. V této chvíli ale není nic hotového. V mnoha věcech jsme se shodli, v dalších dnech ale budeme řešit ještě detaily naší spolupráce a administrativní záležitosti ohledně smlouvy,“ řekl Jan Nezmar.

Jindřich Trpišovský je poměrně nové jméno na českém trenérském poli. Zaujal působením ve Viktorii Žižkov, kterou v letošním ročníku druhé ligy dovedl na čtvrté místo a fotbalový projev jeho mužstva byl více než sympatický. Viktorka přitom měla až existenční problémy, Trpišovský přesto ze svých hráčů vyždímal maximum.

A to se zřejmě líbí i vedení libereckého Slovanu. Klub je známý tím, že za málo peněz požaduje hodně muziky a nutno dodat, že se mu to daří. I když po letošní dramatické záchraně bude chtít situaci především stabilizovat.

Autoři

Štítky Jindřich Trpišovský, trenér, Jan Nezmar, FK Viktoria Žižkov, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový trenér Slovanu? Klub přiznal jednání s Trpišovským  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.