Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Fotbalový Liberec v pondělí oznámí jméno nového trenéra

Fotbalisté Liberce v pondělí zahájí letní přípravu na sezonu a před prvním tréninkem vedení oznámí jméno nového trenéra po Davidu Vavruškovi, který odešel do Teplic. Největším favoritem na uvolněné místo je Jindřich Trpišovský, s nímž už Slovan v minulém týdnu zahájil jednání.

Devětatřicetiletý Trpišovský v uplynulé sezoně trénoval Žižkov, s kterým navzdory velkým finančním potížím v klubu obsadil čtvrté místo druholigové tabulky. Jeho příchodu do Liberce by mohlo nahrávat i to, že Viktoria nedostala licenci pro druhou ligu a zatím není jasné, jakou soutěž bude v příštím ročníku hrát.

Liberec je bez trenéra od konce uplynulé sezony. Po posledním kole s Českými Budějovicemi totiž oznámil kouč Vavruška, že ve Slovanu nebude pokračovat a odešel do Teplic. Liberec přitom dokázal na jaře zachránit v lize a vyhrál s ním Pohár FAČR, což klubu vyneslo účast v předkole Evropské ligy.

Liberecké vedení začalo hledat nástupce. Severočeši oslovili bývalého kouče Sparty Vítězslava Lavičku, který už ve Slovanu působil, ale ten si chtěl dát pauzu. Liberec tak začal jednat s Trpišovským.

Zdroj: ČTK

Štítky FC Slovan Liberec, trenér, Jindřich Trpišovský, FK Teplice, FK Viktoria Žižkov, SK Dynamo České Budějovice, Evropská liga UEFA, MOL Cup, AC Sparta Praha, Vítězslav Lavička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový Liberec v pondělí oznámí jméno nového trenéra  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.