Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Slovan jedná o příchodu Švejdíka, vrátit by se mohl i Rambo

Dnešní tisková konference libereckého Slovanu přinesla hned několik zajímavých informací. Kromě příchodu nového trenéra Jindřicha Trpišovského a první posily Zdeňka Folprechta, prozradilo vedení klubu i jméno dalšího hráče, o jehož příchodu jedná. Modrobílý dres by mohl v příští sezoně obléct zkušený Sparťan Ondřej Švejdík.

„V této chvíli vyjednáváme pouze se Spartou o určitých transferech mezi sebou a tam figuruje také jméno Švejdík, ale blíže bych to nerozebíral,“ řekl na tiskové konferenci sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Dnes dvaatřicetiletý fotbalista se v roce 2006 s nálepkou velkého talentu stěhoval z Mladé Boleslavi do Groningenu, kde strávil pět let. Až v roce 2011 se vrátil zpět do Čech, kde jako volný hráč podepsal smlouvu se Spartou. Hned následující sezonu strávil na hostování v Dukle. Mimo jiné je při své výšce 191 centimetrů dobrým hlavičkářem.

Podle Jana Nezmara není vyloučen ani návrat Michaela Rabušice. „Jsem s ním v pravidelném kontaktu, on by se návratu nebránil, ale uvidíme, jaké nároky bude mít italská strana. Dnes byl například navštívit kabinu, je na dovolené a snaží se pro sebe něco dělat i během ní. Rozhodně to ovšem v tuto chvíli nic jistého neznamená,“ řekl.

Velkou neznámou je situace kolem brankářů, kde se čeká na informace kolem zdravotního stavu Ondřeje Koláře. „Měl potíže s achillovkou, které se vlekly už od zimní přípravy. Před týdnem sundal dlahu a postupně se zapojí do tréninku. Uvidíme, jak to dopadne, pokud by měl problémy i nadále, tak bychom museli řešit i toto,“ uzavřel sportovní ředitel.

Štítky Ondřej Švejdík, Rambo, Jindřich Trpišovský, Zdeněk Folprecht, AC Sparta Praha, Jan Nezmar, FK Mladá Boleslav, FK Dukla Praha, Česko, Michael Rabušic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan jedná o příchodu Švejdíka, vrátit by se mohl i Rambo  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.