Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Fotbalista Švejdík zamířil ze Sparty na hostování do Liberce

Fotbalisty Liberce dnes posílil obránce Ondřej Švejdík. Zkušený stoper bude v severočeském klubu půl roku hostovat z pražské Sparty a za nový klub už by měl nastoupit v sobotním přípravném utkání. Informovaly o tom oba kluby. Švejdík byl v minulé sezoně ve Spartě náhradníkem a zasáhl jen do šesti ligových zápasů.

Celkem má v nejvyšší soutěži na kontě 146 utkání a pět vstřelených branek. Dnes dvaatřicetiletý fotbalista se v roce 2006 s nálepkou velkého talentu stěhoval z Mladé Boleslavi do Groningenu, kde strávil pět let. Až v roce 2011 se vrátil zpět do Čech, kde jako volný hráč podepsal smlouvu se Spartou. Hned následující sezonu strávil na hostování v Dukle. Mimo jiné je při své výšce 191 centimetrů dobrým hlavičkářem.

Liberec se Spartou si vyměnily už třetího hráče během dvou dnů. Letenští získali zpět levého obránce či záložníka Martina Frýdka, opačným směrem zamířil ofenzivní záložník Jan Sýkora.

S využitím ČTK

Štítky AC Sparta Praha, Ondřej Švejdík, FC Slovan Liberec, fotbalista, FK Mladá Boleslav, FK Dukla Praha, Česko, Martin Frýdek, Jan Sýkora, Groningen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalista Švejdík zamířil ze Sparty na hostování do Liberce  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.