Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Do Liberce míří na hostování Milan Kerbr ze Slovácka

Fotbalový Slovan nekončí s posilováním kádru před nadcházející sezonou. Ze Slovácka dnes podle klubového webu přišel na šestiměsíční hostování záložník Milan Kerbr, který by měl Slovanu na levé straně hřiště pomoci při zranění Jana Sýkory. Pětadvacetiletý hráč má na svém kontě necelou stovku zápasů v první lize.

"Milana jsme už dlouho sledovali. Je to velmi zajímavý hráč, o kterého jsme měli zájem už i v minulosti. Nyní jsme museli reagovat na zranění Sýkory, který nám několik týdnů nepomůže, a proto padla volba na Milana. Věřím, že potvrdí předpoklady, které do něj vkládáme, a stane se součástí Slovanu na delší dobu než jen na půl roku," řekl pro web klubu sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Nabídky Slovanu si Kerbr podle svých slov velmi váží. "Včera odpoledne mi volali z vedení klubu, ať přijdu do kanceláře. Tam jsem se dozvěděl, že má o mě zájem Liberec a co bych na to říkal. Kluby už byly dohodnuté. Nabídka mě překvapila a byl jsem za ní velmi rád. Už jsem cítil, že bych potřeboval změnu. Slovan je klub s parádní historií i zázemím, nebylo tedy nad čím přemýšlet. Jsem hrozně rád, že jsem tady. Je to veliká výzva, chci se poprat o místo na hřišti a pomoci klubu v Evropské lize i Synot lize," uvedl Kerbr.

Štítky Milan Kerbr, Liberec, Slovácko, Jan Sýkora, Jan Nezmar, SYNOT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberce míří na hostování Milan Kerbr ze Slovácka  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.