Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

AUDIO: Myslím, že první gól měl platit, říká Marek Bakoš

Proti Teplicím nenastoupil ani v základní sestavě, přesto se stal hráčem utkání. Řeč je o Marku Bakošovi, který se v nedělním utkání předvedl ve skvělé formě. Za záda brankáře Grigara poslal míč hned třikrát. Hattrick mu ale odepřel rozhodčí, který první branku kvůli údajnému ofsajdu neuznal.

Ve třicáté minutě se Marek Bakoš hodně rozčiloval, protože jeho první přesný zásah rozhodčí pro údajný ofsajd neuznal. „Myslím, že gól měl platit. Možná je to trošku dobře, že ho rozhodčí neuznal. Potom jsem byl trošku naštvaný, pohltil mě zápas a dal jsem další dvě branky. Nakonec jsme vyhráli, to je podstatné, nejde o góly,“ popsla slovenský útočník. Ten se na hřiště dostal dřív, než sám čekal.

"Dneska jsem neměl hrát. Chudák Folpi (pozn. red. Zdeněk Folprecht) se ale ve dvacáté minutě zranil a vyběhl jsme tam já. Nebyl jsem ani rozcvičený," řekl po utkání Marek Bakoš

První uznanou branku si připsal v sedmatřicáté minutě. „Kluci to tam vykombinovali a já jsem tam nabíhal. Pavlas mi to dal pěkně mezi nohama obránce a já se jen snažil nějak periférně najít brankáře a prostřelit ho,“ doplnil. Druhý zásah za záda Grigara přidal deset minut po začátku druhého poločasu.

Ani v závěru utkání Bakoš nemyslel na hattrick. „Spíš jsme myslel na to, abychom neremízovali. V paměti jsem měl, jak to doma ztratili Teplice s Olomoucí. Snažil jsem se, abychom to vyhecovali a udrželi. Trošku nám pomohlo to, že soupeř dostal před koncem červenou kartu,“ uzavřel.

AUDIO: Marek Bakoš po utkání

Štítky Marek Bakoš, FK Teplice, Zdeněk Folprecht, SK Sigma Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AUDIO: Myslím, že první gól měl platit, říká Marek Bakoš  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.