Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Slovan opouští Fleišman, přichází Efremov a Bartl

Ani po začátku ligové sezony nekončí Slovan se změnami v kádru. Pod Ještěd přichází Dmitry Efremov z CSKA Moskva na roční hostování. Tříletou smlouvu dnes navíc podepsal Daniel Bartl z Mladé Boleslavi. Opačným směrem odchází bývalý kapitán Slovanu Jiří Fleišman. Ten v Liberci odehrál 128 utkání a vstřelil 8 branek.

"Jirka udělal ve Slovanu ohromný kus práce, za který mu patří dík celého klubu a věřím, že i fanoušků. V posledních měsících ale vypadl ze sestavy, s čímž byl logicky on sám nespokojený. A proto jsme se dohodli, že mu umožníme přestup do klubu, kde získá víc prostoru," řekl sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Naopak z Boleslavi přichází na kraj zálohy, ale i obrany, další posila. V dresu Slovanu se bude objevovat Daniel Bartl, který se narodil 5. 7. 1989. "Je to rychlý hráč na stranu hřiště. Může nastoupit v záloze i obraně," řekl Jan Nezmar. Smlouvu s Danielem Bartlem se podařilo zaregistrovat dnes v 17 hodin, tedy doslova na poslední chvíli. Uzavírají se totiž soupisky pro Evropskou ligu.

Poslední změnou je příchod pravého záložníka z CSKA Moskva. Dmitry Efremov přichází na roční hostování. Talentovaný fotbalista nastupuje za ruskou U21.

Štítky FC Slovan Liberec, Daniel Bartl, Jiří Fleišman, FK Mladá Boleslav, CSKA Moskva, Ještěd, Jan Nezmar, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan opouští Fleišman, přichází Efremov a Bartl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.