Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Slovan Liberec si střihne přátelák: V Hrádku přivítá Zwickau

Na fotbalovém stadionu v Doníně si dnes od pěti zahraje Slovan proti Zwickau ze 4. německé Bundesligy. Pro Slovan půjde o výplň dvoutýdenní reprezentační přestávky. Za Slovan nebudou hrát tři reprezentanti a mohly by se představit nové posily. Zápas začíná v 17 hodin.

Slovan hrál poslední ostré utkání minulý čtvrtek ve Splitu v rámci odvety za Evropskou ligu. Od té doby nic a liga přitom pokračuje až příští víkend. Klub se tak chce alespoň trochu udržet v permanenci.

Do Hrádku ale nejede kompletní – chybí totiž reprezentanti Josef Šural, David Pavelka a Tomáš Koubek. Naopak by se v dresu Liberce mohly objevit dvě nové posily – Daniel Bartl, který přišel z Mladé Boleslavi a Rus Efremov z CSKA Moskva.

Naopak už určitě neuvidíme Jiřího Fleišmana, který přestoupil do Boleslavi. V posledních dnech se také spekuluje o přestupu Dzona Delarge, který už není ani zapsaný na soupisku pro Evropskou ligu. Na středečním tréninku ale normálně trénoval.

Zápas proti německému FSV Zwickau (4. Bundesliga) začíná v Doníně v 17 hodin.

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Zwickau, Německá fotbalová Bundesliga, Donín, Evropská liga UEFA, FK Mladá Boleslav, Josef Šural, David Pavelka, Tomáš Koubek, CSKA Moskva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan Liberec si střihne přátelák: V Hrádku přivítá Zwickau  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.