Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Slovan remizoval s německým Zwickau, diváci viděli dvě branky

Kdo stihl pouze poslední dvacetiminutovku dnešního přátelského utkání mezi libereckým Slovanem a německým FSV Zwickau, stihl také všechny góly zápasu. S týmem čtvrté německé nejvyšší ligy se Slovan střetl ve čtvrtek odpoledne na donínském hřišti. Po brankách Rabušice a Wachsmutha se oba týmy rozešly smírně 1:1.

Slovan nastoupil v hodně mladé sestavě. V brance se objevil Hroššo i Hladký. V základní sestavě nastoupil Bartl, Švejdík, Bong, Sýkora nebo třeba Cal.

Po mnoha šancích si na gól si nakonec diváci museli počkat až do poslední dvacetiminutovky. Po standardní situaci propadl balon až na zadní tyč, kde byl připravený Michael Rabušic a míč s přehledem doklepl do sítě.

Zwickau mohlo velmi rychle zareagovat a srovnat, Schröter ale po samostatném úniku napálil břevno. Netrvalo ale dlouho a Němci srovnali. Rozhozená obrana nechala trestuhodně volného Toniho Wachsmutha, který hlavou bez potíží umístil míč k tyči.

FC Slovan Liberec - FSV Zwickau 1:1 (0:0)

Branky: 73. Rabušic – 77. Wachsmuth. ŽK: 64. Mai (ZWI), 68. Wachsmuth (ZWI).

Liberec: Hladký (46. Hroššo) – Bartl, Švejdík, Bong, Sýkora – Delarge (61. Chlumecký), Soungole (71. Bláha), Sackey, Cal – Rabušic, Bakoš (46. Knejzlík). Zwickau: Neukam – Paul, Öztürk. Göbel Ch., Genausch, Zimmermann, Wachsmuth, Frick, Lange, Mai, Göbel P.

Štítky FC Slovan Liberec, Zwickau, Michael Rabušic, FSV Zwickau, Bongo, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan remizoval s německým Zwickau, diváci viděli dvě branky  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.