Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Slovan s přehledem zdolal Příbram. Má tři body za výhru 3:0

Ani v sedmém kole Synot ligy Slovan nenašel přemožitele. Tentokrát k Nise dorazila Příbram, a i když domácí nehráli nijak zázračně, nakonec celkem v poklidu zvítězili 3:0 brankami Pokorného, vlastní od Dosoudila a Shaly. Jasné vítězství sledovalo pouze ohlášených 3,5 tisíce diváků a i to je hodně optimistický údaj.

Podzim se ohlásil i v Liberci, teplota kolem deseti stupňů a déšť zřejmě odradil pohodlnější fanoušky. Ti co přišli, ale viděli pohodlné vítězství Slovanu. První půle začala opatrně a šance nebyly ani na jedné straně. Pak se osmělil Pavelka a Bartošák, jejich střely ale v brance neskončily. Za ofenzivní hráče tak musel zaskočit stoper Pokorný, který po standardní situaci zůstal ve vápně a do branky nekompromisně poslal přihrávku od Rabušice. Pak byl Slovan lepší, měl tlak, další šance už ale nepřicházely.

Hned zkraje druhé půle odcentroval  z pravé strany Bartl a příbramský Dosoudil tísněný Rabušicem hlavičkoval do své brány. Pak měla šance i Příbram, ránu Rezka zneškodnil brankář Koubek a brejk zakončil Pilík do tyče a Hadaščok pouze trefil stopera Hovorku, který na poslední chvíli zachránil. A tak se radoval opět Slovan. Po centru Coufala se k míči dostal Shala a z otočky zamířil přesně – 3:0.

Zápas se pak v podstatě už jen dohrával, na hřišti se poprvé ukázal Rus Efremov.

Nabitý program Slovanu pokračuje. Ve středu hraje pohár ve Vansdorfu a v sobotu ligu v Plzni.

7.kolo Synot ligy

Slovan Liberec - Příbram 3:0 (1:0)

Branky: 27. Pokorný, 47. Dosoudil vl., 68. Shala. ŽK: 29. Sus, 90. Končal (oba Příbram). Rozhodčí: Hrubeš - Pilný, Arnošt.

FC Slovan Liberec: Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Sýkora - Bartl (73. Efremov), Shala (81. Bakoš), Šural (70. Kerbr) - Rabušic.
1.FK Příbram: Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Suchan (79. Januška) - Štípek (66. Končal), Pilík, Rezek - Hadaščok (81. Barák).

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, 1. FK Příbram, SYNOT, Lužická Nisa, Bílí Tygři Liberec, FC Viktoria Plzeň, 1. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan s přehledem zdolal Příbram. Má tři body za výhru 3:0  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.