Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Slovan chce zaskočit Marseille. Vybojuje první body ve skupině?

„Věřím, že by se nám mohlo podařit Marseille zaskočit.“ Jindřich Trpišovský si před dnešním utkáním Slovanu na půdě francouzského Marseille věří. Přiznává, že je domácí soupeř nejen favoritem zápasu, ale také celé skupiny, přesto se nevzdává a očekává technicky vyspělý fotbal.

„Je to pro mě osobně mužstvo dvou tváří se skvělými technicky vybavenými hráči. Snad uvidíme tu odvrácenou tvář a podaří se nám je zaskočit,“ říká. A na dotaz, zda je podle něj ideální moment, kdy by Olympique mohl Slovan připravit o body, dodává: „Pevně v to věřím!“

Kádr Marseille prošel obměnou a na rozdíl od Slovanu nevkročil do nové sezony nejlépe. Ve francouzské nejvyšší soutěži je průběžně až patnáctý a žádná bouřlivá atmosféra se nečeká ani na dnešním utkání. Stadion by měl být naplněn pouze z jedné sedminy. „Vždy je lepší, když je atmosféra trošku bouřlivější. Na druhou stranu by to mohla být naše výhoda, alespoň o nás platí, že bývají domácí diváci naším dvanáctým hráčem,“ myslí si David Pavelka.

Podle svých slov má trenér Jindřich Trpišovský jasno v sestavě. „Dojde k některým změnám, protože nás čeká náročný program. Musíme brát v potaz i to, že hrajeme ve čtvrtek večer a pak v neděli odpoledne zápas s Bohemians, který je vzhledem k postavení v tabulce důležité. Od toho se budou změny odvíjet,“ prozradil Trpišovský.

Utkání začíná dnes ve 21:05. Zápas můžete sledovat na Nova Sport 2.

Štítky Olympique de Marseille, Jindřich Trpišovský, Bohemians 1905, David Pavelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan chce zaskočit Marseille. Vybojuje první body ve skupině?  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.