Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Slovan by z marodky postavil celou jedenáctku

Fotbalisté Slovanu by mohli z marodky poskládat celou jedenáctku. Po ošklivých zákrocích hráčů Bohemky a náročném zápase v Marseille může být trenér Jindřich Trpišovský vděčný za reprezentační pauzu. Mezi hřištěm a lékaři pendluje třináct hráčů, což je při náročném podzimním tempu pořádné oslabení.

Pomyslný kalich hořkosti si v letošní sezoně vypil do dna Jan Sýkora. Poté, co skvěle odehrál přípravu, si před startem ligy zlomil prst na noze. Když se konečně uzdravil a dostal se do formy, tak jej na marodku vrátil nevybíravým způsobem klokan Mosquera. Sýkora dnes absolvoval magnetickou rezonanci a chybět bude podle lékařů 6 až 8 týdnů.

Pár týdnů bude chybět také Lukáš Bartošák, kterého včera ošklivě „odrovnal“ Bartek. „I Lukáš dnes absolvoval sérii vyšetření a podle lékařů bude chybět několik týdnů. U obou hráčů nechce vedení našeho týmu blíže specifikovat charakter zranění,“ řekl mluvčí Slovanu Lukáš Váňa.

Po utkání v Marseille přibyl na marodce také Michael Rabušic, kterého trápí rameno. Fit stále není ani Zdeněk Folprecht a se svalovými problémy Isaac Sackey.

Dlouhodobě mimo hru je i Michal Obročník a brankář Ondřej Kolář. Zatímco u prvního jména je reálná šance návratu během zimní pauzy, nad starty Ondřeje Koláře zatím visí otazník. O moc jasnější situace nepanuje u Douglase Djiky. „Ten je rovněž dlouhodobě zraněný, stále se léčí na klinice ve Španělsku. Jeho návrat na trávník je zatím v nedohlednu,“ dodal Váňa.

K tréninkovému režimu se naopak pomalu vrací Dzon Delarge, Kevin Luckassen, Miloš Karišik, Daniel Soungole a Jan Mudra. „Někteří z nich se po ostrém tréninku na ošetřovnu vrací, někteří takzvaně "drží" a měli by v reprezentační přestávce nastoupit za juniorku,“ uzavřel mluvčí.

Štítky lékař, Olympique de Marseille, Bohemians 1905, Jindřich Trpišovský, Jan Sýkora, Ondřej Kolář, Lukáš Bartošák, Michael Rabušic, Zdeněk Folprecht, Isaac Sackey

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan by z marodky postavil celou jedenáctku  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.