Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Slovan na Moravě ztratil. Z Olomouce veze bod za remízu 1:1

V desátém ligovém kole vyrazil Slovan na Hanou do Olomouce. A odváží si bod za remízu 1:1. Dělba bodů je nakonec celkem spravedlivá. Sigma ovládla první poločas, v tom druhém byl lepší Liberec, když dokázal vyrovnat a měl i další šance, třeba Bakoš nastřelil tyč. Slovan hrál v kombinované sestavě, chybí mu řada hráčů.

Když už se někdo uzdraví, dva další lehnou. Tak to s nadsázkou aktuálně vypadá v kádru Slovanu. Vrátil se Folprecht, zranil se Hovorka a hrát nemohli ani Bartošák, Rabušic, Sýkora a další. Na stoperu tak nastoupil Švejdík a na levé straně obrany Kerbr.

Začátek nevypadal vůbec zle, Slovan byl aktivní a měl šance. Jenže po čtvrthodině se zranil domácí Hubník a to paradoxně pomohlo Olomouci. Od té doby Slovan na trávníku jakoby nebyl a Sigma si dělala, co chtěla. Jenže nakonec dala jen jeden gól a to bylo málo. Už po pěti minutách druhé půle totiž vyrovnal Kerbr a Slova pak měl i několik dalších dobrých příležitostí.

Skóre už se ale neměnilo a obě družstva si tak body rozdělila. Slovan tak má po deseti kolech 19 bodů a na jeden bod se přiblížil Plzni a Spartě. Obě družstva ale mají zápas desátého kola ještě před sebou.

Pozitivní tak je, že i konkurenti ztráceli, prohrály Teplice, Jablonec se Slavií remizoval. Slovan i nadále zůstává třetí.

Už ve čtvrtek ale hraje doma s Groningenem. A bude to těžká šichta. Kromě mnoha zraněných totiž budou mít Nizozemci v Liberci takřka domácí atmosféru, pod Ještěd se jich chystají dvě tisícovky.

Sigma Olomouc – Slovan Liberec  1:1 (0:0)

10. kolo Synot ligy

Branky: 21. Houska - 50. Kerbr. ŽK: 45. Rajnoch, 52. Hála, 66. Cana - 64. Shala, 79. Šural. Rozhodčí: Paták - Mokrush, Ratajová.
Diváci: 3723

Sigma Olomouc: M. Buchta – Hála, Radaković, Hubník (17. Rajnoch), Vepřek – Petr (78. Navrátil), Ordoš , Cana, Moulis, Houska – Vašíček (62. Chorý).
Slovan Liberec: Koubek - Coufal, Švejdík, Pokorný, Kerbr (78. Mudra) - Pavelka, Folprecht - Jefremov, Shala (67. Bartl), Šural - Bakoš (85. Luckassen).

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, SK Sigma Olomouc, Morava, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, 1. česká fotbalová liga, FK Baumit Jablonec, FK Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan na Moravě ztratil. Z Olomouce veze bod za remízu 1:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.