Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Kde máš balon? Video z harcovské tělocvičny obletělo svět

Víte, které video natočené v Liberci trhá v posledních dnech rekordy na facebooku? Napovím, nejde o žádné vážné téma. Jen během tohohle týdne získalo přes milion shlédnutí video, na kterém si jeden z hráčů divizního futsalového týmu Chomutova při kličce zapomněl balon. Po jeho chybě otevřel liberecký Jakub Žoček skoré. Jeho tým FT Zlej Se(n) Liberec nakonec v harcovské tělocvičně hosty rozstřílel 11:2.

„My si naivně mysleli, že se jedná o nacvičený signál. Poté, co Žoček z této nevynucené chyby otevřel skóre, věřit jsme přestali,“ píše liberecký manšaft na svém facebooku.  K hodně nezvyklé situaci došlo nejspíš poté, co si hráč Baníku Chomutov periferně spletl bílou plastovou krytku s balonem.

"Bránil jsem klasicky soupeře jeden na jednoho. On si míč zastavil a já počítal s tím, že udělá kličku, nekoukal na míč, ale spis na mě. Po pár vteřinách vyčkávání jsem si všiml, že mu míč trochu popojel od nohy a tak jsem na něj zkusil vystartovat a podařilo se. Nakonec se ukázalo, že míč pod kontrolou úplně nemel a vznikl z toho velice vtipný moment, který nakonec skončil i parádním zakončením," dodal samotný autor branky.

Dres momentálně nejlepšího podještědského futsalového klubu obléká řada zajímavých jmen. Jednou z oporou je bývalý ligový i reprezentační hráč Jiří Štajner nebo třeba Jiří Šisler, který si zahrál nejvyšší fotbalovou ligu za liberecký Slovan i Bohemku.

Štítky FC Slovan Liberec, Facebook, Chomutov, Bohemians 1905, Jiří Štajner, Jiří Šisler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kde máš balon? Video z harcovské tělocvičny obletělo svět  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.