Počasí dnes18 °C, zítra27 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Pavelka prodloužil smlouvu ve Slovanu! V modro-bílém bude minimálně do půlky roku 2017

Skvělá zpráva přišla ve středu odpoledne ze stadionu U Nisy. Kapitán libereckého Slovanu a opora týmu David Pavelka podepsal s podještědským manšaftem novou smlouvu. Dres momentálně pátého týmu Synot ligy bude oblékat minimálně do června roku 2017. David Pavelka působí ve Slovanu od ledna roku 2013. Odehrál za něj 75 zápasů, ve kterých vstřelil 19 branek.

"Dlouhodobě se netajím tím, že jsem ve Slovanu spokojený. Díky Slovanu jsem ochutnal evropský fotbal, dostal jsem se do reprezentace. Prostě nebyl důvod měnit něco, co evidentně funguje. Co se zahraničního angažmá týká tak není kam spěchat. Ve Slovanu máme podmínky výborné. Tím ale neříkám, že bych někdy v budoucnu angažmá v zahraničí nezvažoval," řekl kapitán David Pavelka.

To, že se podařilo Pavelkovu smlouvu, která měla platit do půlky příštího roku, prodloužit, těší i sportovního ředitele Jana Nezmara. "Jsem velmi rád, že se nám podařilo s Davidem tak rychle a tak konstruktivně dohodnout podmínky nové smlouvy. David se zachoval jako správný kapitán. Ukázal, že jeho srdce je modrobílé. A i přesto, že je bezesporu nadstandardním hráčem, jehož výkonnost přesahuje domácí ligu, se rozhodl podepsat novou smlouvu," uzavřel Nezmar.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky David Pavelka, 1. česká fotbalová liga, Lužická Nisa, Jan Nezmar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavelka prodloužil smlouvu ve Slovanu! V modro-bílém bude minimálně do půlky roku 2017  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.